Κόσμος

Πόλεμος στο Ισραήλ: Δημοσιογράφος πανηγυρίζει τους βομβαρδισμούς στη Γάζα

Κυνικός και… εξοργιστικός είναι ένας δημοσιογράφος από το Ισραήλ, ο οποίος πανηγυρίζει τους βομβαρδισμούς του ισραηλινού στρατού στη Λωρίδα της Γάζας και την κόλαση που περνούν οι άμαχοι στις συγκρούσεις με τη Χαμάς, κοροϊδεύοντας παράλληλα και τις άθλιες συνθήκες ζωής των κατοίκων.

Ο δημοσιογράφος Έντι Κοέν από το Ισραήλ ανέβασε μια φωτογραφία από τους βομβαρδισμούς του στρατού της χώρας του στη Λωρίδα της Γάζας, καθώς ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε απόψε ότι «επεκτείνει τις χερσαίες επιχειρήσεις του» στην περιοχή κατά της Χαμάς.

«Δεν χρειάζεσαι ρεύμα, είσαι πάντα φωτισμένη», γράφει ο δημοσιογράφος για τη Γάζα στην ανάρτησή του στο Χ (πρώην Twitter) και εξοργίζει με τον κυνισμό του, αφού η φωτογραφία μοιάζει σαν να έχει έρθει η κόλαση επί γης, με τεράστιες φωτιές και καταστροφές.

Η ανάρτηση του δημοσιογράφου από το Ισραήλ:

https://twitter.com/EdyCohen/status/1717950771197600189

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Γερμανία: Υποχώρηση για το CDU του Μερτς στη Βόρεια Ρηνανία-Βεστφαλία – Η ακροδεξιά AfD τριπλασιάζει την εκλογική της δύναμη
Η CDU παραμένει πρώτη δύναμη αλλά με απώλειες, το SPD καταρρέει, ενώ η AfD τριπλασιάζει το ποσοστό της στο πιο πυκνοκατοικημένο κρατίδιο της Γερμανίας, το οποίο αποτελεί και τη βάση του καγκελάριου Φρίντριχ Μερτς
Ο Γερμανός καγκελάριος Φρίντριχ Μερτς 1