Κόσμος

Πόλεμος του photo-shop και στη Συρία! – Αποκάλυψη ψεύτικων φωτογραφιών!

Μπλόγκερς αποκάλυψαν ότι η αυστριακή εφημερίδα Die Kronen Zeitung - η μεγαλύτερη της χώρας -  χρησιμοποίησε μοντάζ (Photoshop) στην φωτογραφική κάλυψη ρεπορτάζ για τον πόλεμο στη Συρία, μεταδίδουν τα διεθνή ΜΜΕ.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Στόχος , την κατηγορούν, να δραματοποιήσει τα γεγονότα και να αποσταθεροποιήσει το καθεστώς Ασαντ στην διεθνή κοινή γνώμη.

Σε μια νέου τύπου …υπόθεση Κορμοράνου στον Πόλεμο του Κόλπου, στο φύλλο της 28ης Ιουλίου δημοσιεύθηκε στην  Kronen Zeitung φωτογραφία συριακής οικογένειας στο φόντο της κατεστραμμένης πόλης – ένας άνδρας με παιδί στα χέρια και μιά γυναίκα με μαντίλα περπατούν στο δρόμο.

Διαβάστε περισσότερα στο OnAlert.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Σάλος στη Βρετανία: Εξετάζεται η αποφυλάκιση κατά συρροή βιαστή που έλεγε ότι «τιμωρούσε» γυναίκες επειδή κυκλοφορούσαν τη νύχτα
Ο Σάνι Ισλάμ, που καταδικάστηκε για επτά βιασμούς, απαγωγή και σεξουαλική επίθεση, μπορεί να αφεθεί ελεύθερος τον Σεπτέμβριο, ενώ η απόφαση να διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών η ακρόαση αποφυλάκισής του προκαλεί οργή στα θύματα
Βρετανία, βιαστής