Κόσμος

Πούτιν: “Θετικός” στην διεξαγωγή έρευνας για το μολυσμένο πετρέλαιο

Την ανάγκη διεξαγωγής μιας έρευνας για το μολυσμένο ρωσικό πετρέλαιο με την βοήθεια των υπηρεσιών επιβολής του νόμου υποστήριξε ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν, μιλώντας σε δημοσιογράφους στην ρωσική πρωτεύουσα.

Η Πολωνία, η Γερμανία, η Ουκρανία, αλλά κι άλλες χώρες ανέστειλαν τις εισαγωγές ρωσικού πετρελαίου μέσω του αγωγού (Druzhba pipeline) μέσα στην εβδομάδα, εξαιτίας του εντοπισμού μόλυνσης.

Η Ρωσία από την πλευρά της, προγραμματίζει να αποκαταστήσει την εξαγωγή πετρελαίου μέσω του αγωγού στην Ευρώπη, μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο απεσταλμένος του Τραμπ διαπραγματεύτηκε με τον Πούτιν για την Ουκρανία βασιζόμενος σε Ρωσίδα διερμηνέα του Κρεμλίνου
Ο Στιβ Γουίτκοφ πήγε και στις τρεις συναντήσεις με τον Βλαντιμίρ Πούτιν χωρίς Αμερικανούς διερμηνείς, αποκαλύπτει το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο NBC
Ο Στιβ Γουίτκοφ, απεσταλμένος του Ντόναλντ Τραμπ στις διαπραγματεύσεις για την Ουκρανία με τον Ρώσο Πρόεδρο, Βλαντιμίρ Πούτιν στο Κρεμλίνο
Το παρασκήνιο του Κονκλάβιου που εξέλεξε τον Πάπα Λέοντα - Το φαβορί που εγκατέλειψε και ο «εμφύλιος» που ευνόησε τον νέο Ποντίφικα
«Ως άνθρωπος συνηθισμένος στην ομαδική εργασία, ο Ρόμπερτ Φράνσις Πρεβόστ φάνηκε σε πολλούς καρδινάλιους ως ο κατάλληλος για να κάνει τον παπισμό να εξελιχθεί σε μία πιο συλλογική μορφή»
Πάπας Λέων 1