Κόσμος

Πούτιν: “Θετικός” στην διεξαγωγή έρευνας για το μολυσμένο πετρέλαιο

Την ανάγκη διεξαγωγής μιας έρευνας για το μολυσμένο ρωσικό πετρέλαιο με την βοήθεια των υπηρεσιών επιβολής του νόμου υποστήριξε ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν, μιλώντας σε δημοσιογράφους στην ρωσική πρωτεύουσα.

Η Πολωνία, η Γερμανία, η Ουκρανία, αλλά κι άλλες χώρες ανέστειλαν τις εισαγωγές ρωσικού πετρελαίου μέσω του αγωγού (Druzhba pipeline) μέσα στην εβδομάδα, εξαιτίας του εντοπισμού μόλυνσης.

Η Ρωσία από την πλευρά της, προγραμματίζει να αποκαταστήσει την εξαγωγή πετρελαίου μέσω του αγωγού στην Ευρώπη, μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Οι ΗΠΑ βομβάρδισαν θέσεις τζιχαντιστών στη Νιγηρία τα Χριστούγεννα: «Θα υπάρξουν κι άλλοι νεκροί αν συνεχιστεί η σφαγή χριστιανών» λέει ο Τραμπ
«Είχα προειδοποιήσει ήδη αυτούς τους τρομοκράτες ότι αν δεν σταματούσαν τη σφαγή χριστιανών, θα πλήρωναν ακριβά» λέει ο Τραμπ
Ντόναλντ Τραμπ
Ο Πάπας Λέων στο χριστουγεννιάτικο μήνυμά του: «Αναθέτουμε όλη την ευρωπαϊκή ήπειρο στον Πρίγκιπα της Ειρήνης» – Η αναφορά του στη Γάζα και τους πρόσφυγες
«Πώς να μην θυμηθούμε τις σκηνές της Γάζας, οι οποίες εδώ και πολλές εβδομάδες είναι εκτεθειμένες στην βροχή, στον άνεμο και στο κρύο, αλλά και εκείνες τόσων άλλων προσφύγων κάθε ηπείρου» ανέφερε ο πάπας
πάπας λέων
Χριστουγεννιάτικη επικοινωνία Ζελένσκι με τους Αμερικανούς απεσταλμένους Γουίτκοφ και Κούσνερ για την Ουκρανία - «Ήταν μία καλή συζήτηση»
«Ελπίζω ότι οι συμφωνίες που επιτεύχθηκαν σήμερα με την ευκαιρία των Χριστουγέννων και οι ιδέες που συζητήσαμε θα αποδειχθούν χρήσιμες»
REUTERS