Υπέρλαμπρη, κομψότατη με ένα υγιές και… πριγκιπικό χαμόγελο. Αυτά άλλωστε μαρτυρούν οι φωτογραφίες του Reuters για την Κέιτ Μίντλετον με αφορμή την επίσκεψή της – συνοδευόμενη από τον πρίγκιπα Γουίλιαμ – στην Βόρεια Ιρλανδία.
Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον μοιράστηκαν πάμπολες γλυκιές στιγμές μαζί κατά τη διάρκεια του σημερινού (14.10.2025) τους ταξιδιού.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Σε ένα τρυφερό ενταντανέ, η Κέιτ τοποθετεί στοργικά το χέρι της στην πλάτη του πρίγκιπα Γουίλιαμ, πριν το βασιλικό ζευγάρι, επιβιβαστεί σε πυροσβεστικό όχημα και παρακολουθήσει τους ασκούμενους πυροσβέστες να συμμετέχουν σε ασκήσεις.
Ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας, φορώντας ασορτί καφέ σουέτ παπούτσια, επισκέφθηκαν το νέο Κολλέγιο Εκπαίδευσης και Ανάπτυξης της Πυροσβεστικής και Διασωστικής Υπηρεσίας της Βόρειας Ιρλανδίας, κοντά στο Cookstown, στην κομητεία Tyrone.
Η Κέιτ, με ένα εντυπωσιακό πράσινο παλτό Alexander McQueen, φαινόταν ενθουσιασμένη στην ημερήσια εκδρομή τους, επιδεικνύοντας την αγάπη τους καθώς γελούσαν συνεχώς ο ένας με τον άλλον.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Επόμενος σταθμός, ήταν το Mallon Farm, ένα αγρόκτημα στην κομητεία Tyrone που πρωτοστατεί στην αναβίωση της καλλιέργειας λίνου ως πρότυπο για βιώσιμα γεωργικά συστήματα.
Η Κέιτ -αντικατέστησε το maxi παλτό με ένα midi-, δοκίμασε ακόμη και να χρησιμοποιήσει ένα ανακαινισμένο παραδοσιακό μηχάνημα που χρησιμοποιείται για το «σπάσιμο και το τρίψιμο» των ινών.
Νωρίτερα, στο κολέγιο των πυροσβεστών, ο William και η Kate παρακολούθησαν τους διασώστες να προσομοιώνουν τη διάσωση ενός τραυματία από ένα ποτάμι.
Το γαλαζοαίματο ζευγάρι δοκίμασε μηλίτη κατά την επίσκεψή τους στο Long Meadow Cider στο Κρεγκάβον της Βόρειας Ιρλανδίας, μάζεψε μήλα και λέρωσε τα χέρια του με αλεύρι καθώς άνοιξε φύλλο για μηλόπιτες…