Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Πριγκίπισσα Σάρλοτ: Έτοιμη για… Βασίλισσα! Επισκίασε τους πάντες στο Σάντριγχαμ! [video]

Πριγκίπισσα Σάρλοτ: Έτοιμη για… Βασίλισσα! Επισκίασε τους πάντες στο Σάντριγχαμ! [video]
Φωτογραφία Reuters

Η πριγκίπισσα Σάρλοτ φαίνεται πως δεν μοιάζει μόνο φυσιογνωμικά στην προγιαγιά της, Βασίλισσα Ελισάβετ. Έχει κερδίσει τις καρδιές των Βρετανών, που την απολαμβάνουν σε κάθε της δημόσια εμφάνιση.

Φέτος τα Χριστούγεννα η 4χρονη πριγκίπισσα Σάρλοτ ήταν σε ηλικία να παραστεί, για πρώτη φορά, μαζί με την υπόλοιπη βασιλική οικογένεια στην, επίσημη, χριστουγεννιάτικη λειτουργία στο Σάντριγχαμ.

Click4more Υπό τη… σκέπη της! Με τον “ατιμασμένο” πρίγκιπα Άντριου η Βασίλισσα Ελισάβετ στο Σάντριγχαμ

Η κόρη του πρίγκιπα Γουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλεντον έκλεψε ξανά τις εντυπώσεις και τις εντυπώσεις. Όχι μόνο με το σκέρτσο της αλλά και με τη συμπεριφορά της.

Με ένα ροζ φλαμίνγκο στα χέρια και μαζί με τη μαμά της, η πριγκίπισσα Σάρλοτ δεν δίστασε να πλησιάζει τον κόσμο που, όπως κάθε χρόνο, είχε συγκεντρωθεί έξω από την εκκλησία της Μαρίας Μαγδαληνής για να δει από κοντά τη Βασίλισσα Ελισάβετ και τα άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Και όχι μόνο πλησίασε αλλά ο φωτογραφικός φακός τη «συνέλαβε» να αγκαλιάζει μια γυναίκα σε αναπηρικό καροτσάκι και να μιλάει, πάντα στο πλευρό της μαμάς της, με ένα παιδάκι που επίσης ήταν σε αμαξίδιο.

Τη βασίλισσα Ελισάβετ, που ήταν ντυμένη στα… κόκκινα, στην επίσημη λειτουργία, συνόδευσαν ο πρίγκιπας Κάρολος και η σύζυγός του Καμίλα, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ με την Κέιτ Μίντλετον, τον πρίγκιπα Τζορτζ και την τρισχαριτωμένη πριγκίπισσα Σάρλοτ, αλλά και οι δυο κόρες του πρίγκιπα Άντριου, οι πριγκίπισσες Ευγενία και Βεατρίκη.

Μετά τη λειτουργία, η βασιλική οικογένεια επέστρεψε παλάτι του Σάντινγχαμ για το παραδοσιακό χριστουγεννιάτικο γεύμα και όλοι μαζί, όπως συνηθίζεται, θα παρακολουθήσουν το χριστουγεννιάτικο μήνυμα της Βασίλισσας.

Μήνυμα έχει ήδη μαγνητοσκοπηθεί και θα μεταδοθεί σήμερα το απόγευμα. Σύμφωνα με τα αποσπάσματα που δόθηκαν στη δημοσιότητα την Τρίτη, η βασίλισσα Ελισάβετ κάνει λόγο για μια «αρκετά ταραχώδη» χρονιά και καλεί τους Βρετανούς να ξεπεράσουν τις διαφορές τους, την ώρα που η χώρα ετοιμάζεται να αποχωρήσει από την Ευρωπαϊκή Ένωση, στις 31 Ιανουαρίου.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις