Κόσμος

Πύργος Γκρένφελ: Σάλος με πυροσβέστη που “ξάφριζε” διαμερίσματα

Απίστευτες καταγγελίες είδαν το "φως" της δημοσιότητας για έναν πυροσβέστη που συμμετείχε στην κατάσβεση της φωτιάς στον πύργο Γκρένφελ στο Λονδίνο. Ο άνδρας κατηγορήθηκε πως... άρπαζε χρήματα που έβρισκε στα εγκαταλελειμμένα διαμερίσματα.

Η αστυνομία εξέτασε καταγγελίες για κλοπές σε διαμερίσματα που είχαν εγκαταλειφθεί άρον άρον, και που “έδειχναν” ως ληστή τον πυροσβέστη.

Ομάδες πυροσβεστών μαζί με τις αστυνομικές αρχές επισκέπτονταν  το κτίριο για μήνες μετά την καταστροφική φωτιά, που στοίχισε την ζωή σε τουλάχιστον 80 άτομα.

Σύμφωνα λοιπόν με τα διεθνή ΜΜΕ, ο 50χρονος πυροσβέστης κατηγορήθηκε ότι άρπαζε ότι έβρισκε από τα εγκαταλελειμμένα διαμερίσματα. Οι πρώτες κλοπές έγιναν έξι μέρες μετά την φωτιά.

Οι αρχές τον συνέλαβαν το Σάββατο (04.11.2017) ωστόσο ο ίδιος αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες. Τελικά αφέθηκε ελεύθερος μιας και οι κατηγορίες εναντίον του δεν μπορούσαν να στοιχειοθετηθούν.

Πηγή: dailymail.co.uk

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Το BBC ζήτησε επίσημα συγγνώμη από τον Ντόναλντ Τραμπ για το μοντάζ στην ομιλία του
Είχαν συνδεθεί δύο τμήματα της ομιλίας του Ντόναλντ Τραμπ κατά τρόπο που σχηματιζόταν η εντύπωση ότι παρακινούσε τους υποστηρικτές του να επιτεθούν στο Καπιτώλιο τον Ιανουάριο του 2021
BBC
Τέσσερις νεκροί από επίθεση αμερικανικών ενόπλων δυνάμεων σε σκάφος με ναρκωτικά στην Καραϊβική
Από τις αρχές Σεπτεμβρίου, αμερικανικές ένοπλες δυνάμεις εξαπολύουν αεροπορικές επιθέσεις σε Καραϊβική και Ειρηνικό εναντίον σκαφών που φέρονται να χρησιμοποιούνταν για διακίνηση ναρκωτικών
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ REUTERS