Κόσμος

Ρωσία: Επτά νεκροί από δυστύχημα με λεωφορείο – Ανάμεσά τους 4 παιδιά

Τουλάχιστον επτά άνθρωποι, μεταξύ αυτών τέσσερα παιδιά, σκοτώθηκαν σε ένα τροχαίο δυστύχημα με λεωφορείο στην Καλούγκα της Ρωσίας, είπε στο πρακτορείο ειδήσεων Sputnik ένας εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Το λεωφορείο, όπου επέβαιναν παιδιά, ανατράπηκε σήμερα το πρωί, κοντά στην πόλη Καλούγκα. Όπως γράφει η εφημερίδα Independent, το οδόστρωμα ήταν καλυμμένο από χιόνι.

Σύμφωνα με το ρωσικό υπουργείο αντιμετώπισης Εκτάκτων Περιστατικών (EMERCOM), 42 άνθρωποι ανασύρθηκαν μέσα από το λεωφορείο. Στο όχημα επέβαινε μια ομάδα παιδιών που θα συμμετείχε σε μια συναυλία φιλαρμονικής ορχήστρας.

«Συνολικά 33 θύματα, μεταξύ αυτών 7 νεκροί. Υπάρχουν τέσσερα παιδιά ανάμεσα στους νεκρούς» εξήγησε ο εκπρόσωπος τύπου.

Είκοσι έξι άνθρωποι, τα 24 παιδιά, τραυματίστηκαν στο δυστύχημα, σύμφωνα με την EMERCOM.

Σύμφωνα με το γραφείο τύπου της περιφέρειας του Σμολένσκ, 47 άνθρωποι, μεταξύ τους 31 παιδιά, επέβαιναν στο λεωφορείο, που κατευθυνόταν από την πόλη Γιάρτσεβο στην Καλούγκα.

Όπως ανέφερε ο κυβερνήτης του Σμολένσκ Αλεξέι Οστρόφσκι, τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διερευνώνται.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο Τραμπ ανακοίνωσε πλήρη και ολική εκεχειρία Ισραήλ και Ιράν – Κατάπαυση πυρός ανακοίνωσε η ιρανική τηλεόραση
«Ευχαριστώ τις ένοπλες δυνάμεις που πολέμησαν μέχρι την τελευταία στιγμή», δήλωνε ο Ιρανός ΥΠΕΞ, Αμπάς Αραγτσί και λίγο μετά εκτοξεύτηκαν πύραυλοι προς το Ισραήλ
Ντόναλντ Τραμπ
Ανανεώθηκε πριν 7 λεπτά
Το Ιράν είχε ενημερώσει και τις ΗΠΑ αρκετές ώρες πριν εκτοξευτούν οι πύραυλοι στο Κατάρ
Το Εμιράτο ενημέρωσε τη νύχτα ότι ανοίγει ξανά ο εναέριος χώρος του, που είχε κλείσει μετά τις πυραυλικές επιθέσεις που εξαπέλυσε εναντίον της βάσης Al Udeid το Ιράν
Η αεράμυνα του Κατάρ αναχαιτίζει πυραύλους του Ιράν
Ανανεώθηκε πριν 3 ώρες