Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

Ροζ εφιάλτης για τον πρίγκιπα Ανδρέα – “Μου έγλειφε τα πόδια…”! video

Ροζ εφιάλτης για τον πρίγκιπα Ανδρέα – “Μου έγλειφε τα πόδια…”! video
YouTube

Νέες ροζ αποκαλύψεις για τον πρίγκιπα Ανδρέα! Τον αγαπημένο γιο της βασίλισσας Ελισάβετ “καίει” η Βιρτζίνια Ρόμπερτς, ένα από τα φερόμενα θύματα του Τζέφρι Επστάιν. Ο αυτόχειρας νεοϋορκέζος χρηματιστής είχε βρεθεί στο επίκεντρο τεράστιου σκανδάλου σεξουαλικής εκμετάλλευσης ανήλικων κοριτσιών.

Η Βιρτζίνια Ρόμπερτς έχει αποκαλύψει πως όταν ήταν ανήλικη, είχε συνευρεθεί σεξουαλικά με τον πρίγκιπα Ανδρέα, μια κατηγορία την οποία τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ έχουν διαψεύσει.

Στην πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη, η Βιρτζίνια περιγράφει πικάντικες λεπτομέρειες στο μπάνιο έπαυλης στο Λονδίνο, συνοδεία βότκας.

Το θύμα του Τζέφρι Επστάιν μιλώντας στο NBC ισχυρίζεται ότι στα 17 της γνώρισε τον πρίγκιπα Ανδρέα μέσω του Αμερικανού χρηματιστή.

“Με τον πρίγκιπα σε μαγαζί του… Τραμπ”!

Λέει ότι πήγαν στο νυχτερινό κέντρο διασκέδασης, ιδιοκτησίας του νυν Προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ (!) όπου ο πρίγκιπας Ανδρέας, της έδωσε “βότκα”.

Κατά την υποτιθέμενη σεξουαλική τους συνάντηση, περιγράφει πώς “έκαναν μαζί μπάνιο” και ισχυρίστηκε ότι ο πρίγκιπας “έγλειψε τα πόδια μου…”!

“Κάναμε σεξ δύο φορές”, είπε, “στη Νέα Υόρκη και την Καραϊβική”, ισχυρισμοί που ο πρίγκιπας αρνείται κατηγορηματικά, λέγοντας ότι “δεν είχε καμία σχέση με σεξουαλική επαφή με ανήλικα κορίτσια”.

Από την πλευρά της, η 35χρονη σήμερα Βιρτζίνια επιμένει ότι λέει την αλήθεια.

“Την πρώτη φορά στο Λονδίνο, ήμουν τόσο νέα. Μου είπαν ότι θα συναντούσα απλώς έναν πρίγκιπα. Εκείνη τη στιγμή δεν ήξερα ότι με ωθούσαν να κάνω σεξ μαζί του”, είπε.

Στην έπαυλη εκείνη και ο πρίγκιπας Ανδρέας, συνεχίζει, επιδόθηκαν σε “ερωτικά παιχνίδια” στο μπάνιο και στη συνέχεια έκαναν σεξ στην κρεβατοκάμαρα.

Click4more: “Με είχαν ως σκλάβα του σεξ όταν ήμουν ανήλικη…”

“Ξεκίνησε να γλείφει τα δάχτυλα των ποδιών μου, ανάμεσα στα δάχτυλα, στις καμάρες. Και στη συνέχεια πήγαμε στην κρεβατοκάμαρα και προχώρησε στην σεξουαλική πράξη, αν μπορώ να το πω έτσι”, ισχυρίστηκε.

Μπάκιγχαμ: “Αβάσιμες συκοφαντίες”

Το παλάτι του Μπάκιγχαμ εξέδωσε δήλωση εξ ονόματος του Δούκα Ανδρέα: “Αρνούμαστε κατηγορηματικά ότι ο δούκας της Υόρκης είχε οποιαδήποτε μορφή σεξουαλικής επαφής ή σχέσης με τη Βιρτζίνια Ρόμπερτς.

“Κάθε ισχυρισμός περί του αντιθέτου είναι ψευδής και αβάσιμος…”.

Στη συνέντευξη της στο NBC η 35χρονη θα μιλήσει επίσης, για την αυτοκτονία του Τζέφρι Επστάιν και τον αγώνα της όλα αυτά τα χρόνια για να τον φέρει ενώπιον της Δικαιοσύνης.

Θα υποστηρίξει ότι την επομένη της εμπειρίας της με τον Δούκα Ανδρέα, ο Επστάιν της είχε προσφέρει 15.000 δολάρια!

πηγή: dailymail.co.uk

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις