Κόσμος

Σάλος με το… σεξ δημοσιογράφου του BBC για την συγκέντρωση χρημάτων

Η σκηνή που επέλεξε μια δημοσιογράφος του BBC να συμμετέχει στην καμπάνια για την συγκέντρωση χρημάτων για την ενίσχυση του εθνικού συστήματος υγείας της Βρετανίας δεν ήταν και η καλύτερη δυνατή.

Πρόκειται για την Εμα Βάρντι, την ανταποκρίτρια του BBC στην Ιρλανδία. Αποφάσισε να συμμετάσχει στο βίντεο-παρωδία του τραγουδιού I Want to Break Free για την συγκέντρωση χρημάτων μόνο που η σκηνή που επέλεξε μάλλον δεν ήταν και η ενδεδειγμένη. Εμφανίστηκε να τραγουδάει τους στίχους στο κρεβάτι της έχοντας από πάνω της τον φίλο της, Άαρον Άνταμς.

Μόλις οι άνθρωποι του BBC παρακολούθησαν το βίντεο με τη δημοσιογράφο έμειναν έκπληκτοι. Το χαρακτήρισαν ακατάλληλο και ζήτησαν οι επίμαχες σκηνές να αφαιρεθούν.

Την ίδια ώρα οι υπεύθυνοι του BBC απέστειλαν ομαδικό e-mail στους εργαζόμενους μέσα από το οποίο τους ζήτησαν να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στα social media υπενθυμίζοντας τους τις οδηγίες που υπάρχουν.

https://youtu.be/gRsfH0EJgto

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο απεσταλμένος του Τραμπ διαπραγματεύτηκε με τον Πούτιν για την Ουκρανία βασιζόμενος σε Ρωσίδα διερμηνέα του Κρεμλίνου
Ο Στιβ Γουίτκοφ πήγε και στις τρεις συναντήσεις με τον Βλαντιμίρ Πούτιν χωρίς Αμερικανούς διερμηνείς, αποκαλύπτει το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο NBC
Ο Στιβ Γουίτκοφ, απεσταλμένος του Ντόναλντ Τραμπ στις διαπραγματεύσεις για την Ουκρανία με τον Ρώσο Πρόεδρο, Βλαντιμίρ Πούτιν στο Κρεμλίνο
Το παρασκήνιο του Κονκλάβιου που εξέλεξε τον Πάπα Λέοντα - Το φαβορί που εγκατέλειψε και ο «εμφύλιος» που ευνόησε τον νέο Ποντίφικα
«Ως άνθρωπος συνηθισμένος στην ομαδική εργασία, ο Ρόμπερτ Φράνσις Πρεβόστ φάνηκε σε πολλούς καρδινάλιους ως ο κατάλληλος για να κάνει τον παπισμό να εξελιχθεί σε μία πιο συλλογική μορφή»
Πάπας Λέων 1
Πάπας Λέων ΙΔ’: «Αξιοποιούμε την πολύτιμη κληρονομιά του Φραγκίσκου και πορευόμαστε με την ίδια ελπίδα που πηγάζει από την πίστη»
Με αναφορά στο όνομα που επέλεξε και στην παρακαταθήκη του Φραγκίσκου, ο νέος πάπας υπογράμμισε: «Αισθανόμενος ότι πρέπει να ακολουθήσω αυτά τα χνάρια, σκέφτηκα να λάβω το όνομα Λέων ο ΙΔ'»
Ο Πάπας Λέων ΙΔ΄ μιλάει κατά τη διάρκεια συνάντησης με τους καρδιναλίους στο Βατικανό