Κόσμος

Σάλος στην Κύπρο! Αρχηγός κόμματος αποκαλύπτει απόρρητα πρακτικά για το Κυπριακό

Εξαιρετικά έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει η πρωτοφανής για τα κυπριακά δεδομένα κίνηση του Προέδρου της ΕΔΕΚ Κίνημα Σοσιαλδημοκρατών να αποκαλύψει απόρρητα πρακτικά του Εθνικού Συμβουλίου υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για τις συνομιλίες στο Κυπριακό.

Όπως χαρακτηριστικά έγραψε ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης στον προσωπικό λογαριασμό του στο facebook η πράξη αυτή είναι πρωτοφανής, καθότι από το 1977 χρονιά εγκαθίδρυσης του θεσμού του Εθνικού Συμβουλίου ουδείς πολιτικός αρχηγός δεν έχει προβεί μέχρι σήμερα σε αποκάλυψη απόρρητων στοιχείων για το Κυπριακό.

Το προεδρικό της Κύπρου χαρακτήρισε την κίνηση του Προέδρου της ΕΔΕΚ, Μαρίνου Σιζόπουλου ως απαράδεκτη, εθνικά επιζήμια, αποσπασματική, και διαστρεβλωτική, με την οποία ενισχύεται ουσιαστικά η τουρκική πλευρά.

Διαβάστε το ρεπορτάζ στο newsit.com.cy

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Γκουστάβο Πέτρο: Σκληρή απάντηση του προέδρου της Κολομβίας μετά τις απειλές Τραμπ – «Σταμάτα να με συκοφαντείς»
Νωρίτερα ο Αμερικανός πρόεδρος είχε πει στον Κολομβιανό ομόλογό του να «προσέχει τα οπίσθιά του» - Λίγες ώρες μετά απείλησε την Κολομβία με στρατιωτική επιχείρηση παρόμοια με αυτή που έκανε στη Βενεζουέλα
Γκουστάβο Πέτρο
Ο Τραμπ μετά τη Βενεζουέλα απειλεί την Κολομβία: «Μου ακούγεται καλή ιδέα» – Η αναφορά σε Γροιλανδία, Μεξικό και Κούβα
Εκτίμησε πως η κυβέρνηση στην Κούβα είναι έτοιμη να πέσει, δήλωσε πως «κάτι πρέπει να κάνει» με το Μεξικό και ανέφερε πως οι ΗΠΑ χρειάζονται τη Γροιλανδία για ασφάλεια
Ντόναλντ Τραμπ
22