Κόσμος

Σαουδική Αραβία: Δεν “χαμπαριάζει” η εταιρεία του πανίσχυρου φυλακισμένου πρίγκιπα – “Έχουμε την στήριξη της κυβέρνησης”

Δεν φαίνεται να... ιδρώνει το "αυτί" της εταιρείας Kingdom Holding, ο ιδιοκτήτης της οποίας συνελήφθη για σκάνδαλα διαφθοράς.

Ο πρίγκιπας Αλουαλίντ μπιν Ταλάλ είναι ένας από τους ισχυρότερους επιχειρηματίες στην Σαουδική Αραβία. Το βράδυ του Σαββάτου (04.11.2017) συνελήφθη τόσο ο ίδιος όσο και άλλοι πρίγκιπες και υπουργοί για σκάνδαλα διαφθοράς.

Ωστόσο ο εκτελεστικός διευθυντής της εταιρείας του, της Kingdom Holding, ανέφερε πως η εταιρεία θα συνεχίσει “να λειτουργεί κανονικά”,καθώς όπως είπε έλαβε την στήριξη της κυβέρνησης.

Ο πρίγκιπας Αλουαλίντ, ένας ανιψιός του βασιλιά Σαλμάν και εγγονός του ιδρυτή του βασιλείου βασιλιά Αμπντουλαζίζ αλ-Σαούντ, έχει μερίδια σε πολλές κολοσσιαίες πολυεθνικές, μεταξύ των οποίων και η Citigroup, η Twitter, η διαδικτυακή εταιρεία ταξί Lyft και η Time Warner.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Τραμπ υπέρ Νετανιάχου: «Σέρνεται σε δίκη για το τίποτα – Δεν θα το ανεχτούμε αυτό»
Ισραηλινό δικαστήριο απέρριψε αίτημα της υπεράσπισης του Νετανιάχου να αναβληθούν για δύο εβδομάδες οι ακροαματικές διαδικασίες της δίκης του για διαφθορά, απάτη και κατάχρηση εμπιστοσύνης
Ντόναλντ Τραμπ 2