Συμβαίνει τώρα:
Κόσμος

Σε φτωχογειτονιά γιόρτασε ο Ομπάμα

Ο Αμερικανός πρόεδρος γιόρτασε το Πάσχα σε μια εκκλησία της κοινότητας των μαύρων, σε μια από τις φτωχότερες συνοικίες της Ουάσινγκτον.

Ο Μπαράκ Ομπάμα, η σύζυγός του Μισέλ και οι δύο κόρες τους, Μαλία και Σάσα, παρακολούθησαν τη λειτουργία στο Άλεν Τσάπελ, στην περιοχή Ανακόστια, στα νοτιοανατολικά της αμερικανικής πρωτεύουσας. Αυτή η ιστορική εκκλησία ιδρύθηκε την εποχή του Εμφυλίου Πολέμου και οι πρώτοι ενορίτες της ήταν απελεύθεροι σκλάβοι. Σήμερα έχει περίπου 2500 ενορίτες.

Ο Λευκός Οίκος διευκρίνισε ότι η συγκεκριμένη εκκλησία επιλέχθηκε από την οικογένεια του προέδρου λόγω των δραστηριοτήτων της και των προγραμμάτων βοήθειας που προσφέρει στους κατοίκους της περιοχής. 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα