Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Σε πρόγραμμα αποτοξίνωσης ο Μπεν Άφλεκ

Μπεν Άφλεκ

Ο 45χρονος ηθοποιός Μπεν Άφλεκ βρίσκεται για αποτοξίνωση από τον εθισμό στο αλκοόλ. Είναι ο αδελφός του Κέισι Άφλεκ και η πρώην σύζυγός του Τζένιφερ Γκάρνερ που τον ώθησαν να το κάνει.

Λίγο μετά τη συνάντηση που είχε με τη μουσική παραγωγό σύντροφό του Λίντσεϊ Σούκους, συνειδητοποίησε ότι ήταν εκτός ελέγχου. Ο Μπεν Άφλεκ είχε «καταρρεύσει» και ήταν πολύ «δυστυχισμένος», δήλωσε πηγή στο περιοδικό Us Weekly.

Έτσι ο ηθοποιός όταν βρέθηκε σε ανάγκη στράφηκε στην πρώην σύζυγό του. Όπως αναφέρει το RadarOnline, επικαλούμενη πηγή κοντά στο πρώην ζευγάρι, παρά τα όσα έχουν περάσει οι δυο τους «από τη χρήση ουσιών, μέχρι το ποτό και τον τζόγο, η Τζεν ήταν πάντα ο άνθρωπος που μπορεί να του σταθεί».

Για πάντα δίπλα στον Μπεν Άφλεκ

Ο Μπεν Άφλεκ της είπε όλα όσα του συμβαίνουν στη ζωή του. Της είπε ότι «έφτασε στο χείλος της καταστροφής, αλλά γνώριζε πως έπρεπε να αλλάξει».

Ο Κέισι Άφλεκ και η Τζένιφερ Γκάρνερ ανέφεραν ότι ο Μπεν Άφλεκ βρίσκεται σε κέντρο αποτοξίνωσης στο Λος Άντζελες, ώστε να μπορεί να συνεχίσει να δουλεύει και να περνά χρόνο με την οικογένειά του. Μετά από πέντε μέρες μένει έξω από το κέντρο και παρακολουθεί κέντρο βουδιστικού διαλογισμού που ονομάζεται «Ενάντια στο ρεύμα». Νιώθει πλέον πιο δυνατός από ποτέ.

Αν και ο Μπεν Άφλεκ με την Τζένιφερ Γκάρνερ βρίσκονται σε διαδικασία διαπραγμάτευσης για την έκδοση του διαζυγίου τους, η ηθοποιός «θα συνεχίσει να εκεί γι’ αυτόν όποτε τη χρειάζεται. Ανεξάρτητα από τις περιστάσεις», εξηγεί η πηγή.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις