Τρίτη, 19 Μαρ.
15oC Αθήνα

«Σεισμός» στις Βρυξέλλες! Τι απαντά ο ευρωβουλευτής για το κορονο-πάρτι με σεξ και ναρκωτικά (video)

Βρυξέλλες
Φωτογραφία από: YouTube

Ζάγιερ Γιόζεφ. Αυτός είναι ο ευρωβουλευτής που συνελήφθη στο σεξουαλικό πάρτι οργίων σε υπόγειο μπαρ στις Βρυξέλλες, με το θέμα να έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις.

Ο 58χρονος είναι μέλος του κόμματος του Ορμπαν (Fidesz) το οποίο απεπέμφθη από τους κόλπους του ΕΛΚ τον περασμένο Μάρτιο και παραδέχεται ότι αυτός ήταν ο ευρωβουλευτής που μετείχε στο πάρτι των οργίων την Παρασκευή που έγινε γνωστό σήμερα και προκάλεσε σάλο στις Βρυξέλλες.

Ο ευρωβουλευτής απολογείται επειδή παραβίασε τους περιοριστικούς όρους κατά του κορονοϊού, όμως αρνείται κατηγορηματικά την χρήση ναρκωτικών ουσιών.

Αναλυτικά τι δήλωσε ο Ζάγιερ Γιόζεφ για το ζήτημα που έχει ανάψει… φωτιές στις Βρυξέλλες

«Οι ειδήσεις στον βελγικό τύπο ανέφεραν για ένα ιδιωτικό πάρτι στις Βρυξέλλες την Παρασκευή. Ήμουν παρών. Αφού η αστυνομία ζήτησε την ταυτότητά μου και – καθώς δεν είχα ταυτότητα – δήλωσα ότι ήμουν ευρωβουλευτής. Η αστυνομία συνέχισε τη διαδικασία και τελικά με επίσημη προφορική προειδοποίηση και οδήγησε στο σπίτι.

Δεν χρησιμοποίησα ναρκωτικά. Προσφέρθηκα στην αστυνομία να κάνει μια άμεση δοκιμή, αλλά δεν το έκαναν. Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας βρήκαν χάπι «έκσταση», αλλά δεν είναι δικό μου, δεν έχω καμία γνώση ποιος το είχε και πώς βρέθηκε εκεί.

Click4more: Κορονο-πάρτι με σεξ, ναρκωτικά, διπλωμάτες και ευρωβουλευτή στις Βρυξέλλες

Λυπάμαι βαθιά για την παραβίαση των περιορισμών για τον COVID, ήταν ανεύθυνη από την πλευρά μου. Είμαι έτοιμος να πληρώσω το πρόστιμο που ορίζεται.

Κατέληξα στην παραίτησή μου την Κυριακή εξάγοντας τα πολιτικά και προσωπικά συμπεράσματά μου.

Ζητώ συγγνώμη από την οικογένειά μου, στους συναδέλφους μου, στους ψηφοφόρους μου. Τους ζητώ να αξιολογήσουν το λάθος μου στο φόντο των 30 ετών αφοσιωμένης και σκληρής δουλειάς. Το λάθος είναι αυστηρά προσωπικό, είμαι ο μόνος που έχω την ευθύνη για αυτό. Ζητώ από όλους να μην το επεκτείνουν στην πατρίδα μου (Ουγγαρία) ή στην πολιτική μου ομάδα (ΕΛΚ).

Ζάγιερ Γιόσεφ/Szájer József».

Φωτογραφίες από: YouTube.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις