Κόσμος

Ισχυρός σεισμός στην ανατολική Τουρκία! 4,5 Ρίχτερ η δόνηση!

Ένας ισχυρός σεισμός σημειώθηκε στην γειτονική Τουρκία το απόγευμα της Τρίτης, 04.02.2020, προκαλώντας ανησυχία στους κατοίκους των περιοχών στα ανατολικά της χώρας.

Ένας ακόμη σεισμός που προκαλεί μεγάλη ανησυχία στην γειτονική Τουρκία, σημειώθηκε στις 18:47 το απόγευμα της Τρίτης, 04.02.2020 (σ.σ. ώρα Ελλάδος) με το Ευρωμεσογειακό Ινστιτούτο να κάνει λόγο για σεισμική δόνηση μεγέθους 4,5 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, το “χτύπημα” του Εγκέλαδου σημειώθηκε οκτώ χιλιόμετρα βόρεια της πόλης Ακχισάρ, ενώ το εστιακό βάθος του ήταν μόλις επτά χιλιόμετρα.

Αυτό, σε συνδυασμό με την αρκετά ισχυρή ένταση της δόνησης, σημαίνει πως οι κάτοικοι των κοντινών περιοχών δεδομένα ένιωσαν έντονα τον σεισμό.

Δείτε πού “χτύπησε” ο σεισμός

σεισμός

Δεν υπάρχουν μέχρι στιγμής πληροφορίες για τυχόν τραυματισμούς ή υλικές ζημιές.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
«Η Γροιλανδία δεν παραχωρείται στις ΗΠΑ – Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να επέλθει συμφωνία» λέει η πρωθυπουργός της Δανίας
Η Φρεντέρισεν αρνήθηκε να διευκρινίσει το περιεχόμενο των συνομιλιών με τις ΗΠΑ και συμπλήρωσε πως δεν είναι σε θέση να εκτιμήσει πόσο θα μπορούσαν να διαρκέσουν οι διαπραγματεύσεις
Η πρωθυπουργός της Δανίας, Μέτε Φρέντερικσεν
Ο βασικός ρόλος της μόνιμης παρουσίας της CIA στη Βενεζουέλα: Επαναλειτουργία της πρεσβείας τους στο Καράκας θέλουν οι ΗΠΑ
Σύμφωνα με το CNN, η CIA έχει συμβάλει στην ανατροπή του Μαδούρο και είναι έτοιμη να βοηθήσει ενεργά στη διαχείριση των σχέσεων της κυβέρνησης Τραμπ με τη νέα ηγεσία της Βενεζουέλας
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ δίνει συνέντευξη Τύπου μετά την αμερικανική στρατιωτική επίθεση στη Βενεζουέλα, στο Παλμ Μπιτς.