Κόσμος

Σημάδια «υποχώρησης» του κορονοϊού στην Ινδία: 979 νεκροί και 46.148 κρούσματα το τελευταίο 24ωρο

Το προηγούμενο 24ωρο στην Ινδία υπέκυψαν 979 ασθενείς με COVID-19 και επιβεβαιώθηκαν 46.148 κρούσματα κορονοϊού. Οι αριθμοί που δημοσιοποίησε το ομοσπονδιακό υπουργείο Υγείας μοιάζουν να δείχνουν ότι το δεύτερο κύμα της πανδημίας υποχωρεί.

Ο απολογισμός των θυμάτων της πανδημίας στην Ινδία, με βάση τα επίσημα δεδομένα, έχει φθάσει ως εδώ τους 396.730 νεκρούς επί συνόλου 30,27 εκατ. μολύνσεων. Πολλοί ειδικοί όμως χαρακτηρίζουν υποτιμημένα τα στοιχεία του υπουργείου Υγείας.

Σημειώνεται ότι η Ινδία καταγράφει τον δεύτερο υψηλότερο αριθμό μολύνσεων στον πλανήτη, πίσω από αυτόν στις ΗΠΑ, και τον τρίτο βαρύτερο απολογισμό παγκοσμίως, πίσω από αυτούς των ΗΠΑ και της Βραζιλίας.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Αστυνομική εισβολή στο αντιπολιτευόμενο τηλεοπτικό κανάλι TELE1 στην Τουρκία - Συνελήφθη ο διευθυντής, κατηγορείται για «κατασκοπεία»
Ο διευθυντής του τηλεοπτικού δικτύου, ο οποίος μεταξύ άλλων κατηγορείται για κατασκοπεία υπέρ του προφυλακισμένου δημάρχου της Κωνσταντινούπολης, Εκρέμ Ιμάμογλου και υπέρ ξένων υπηρεσιών
Αστυνομική επιχείρηση σε τουρκικό κανάλι
Βέβαιος ο Τραμπ πως το Ισραήλ δεν θα προσαρτήσει τη Δυτική Όχθη – «Δεν θα συμβεί επειδή έδωσα τον λόγο μου στις αραβικές χώρες»
Η Κνέσετ ψήφισε υπέρ της συζήτησης δύο νομοσχεδίων που επεκτείνουν την ισραηλινή κυριαρχία στη Δυτική Όχθη, παλαιστινιακό έδαφος που κατελήφθη στον πόλεμο του 1967
Ο Ντόναλντ Τραμπ ανακοινώνει το σχέδιο ειρήνης για την Γάζα
Ο Τραμπ δεν αποκλείει να συναντηθεί με τον Πούτιν παρότι ακύρωσε το ραντεβού της Βουδαπέστης
Αλλά και ο ισχυρός άνδρας του Κρεμλίνου είπε από την πλευρά του ότι «ο διάλογος είναι πάντα προτιμότερος από την αντιπαράθεση, τις διαμάχες, πολλώ δε μάλλον από τον πόλεμο»
Βλαντίμιρ Πούτιν και Ντόναλντ Τραμπ