Κόσμος

Σοκ στη Ρωσία! Μπήκε σε παιδικό σταθμό και σκότωσε 6χρονο παιδί!

Ο άνδρας ήταν μεθυσμένος και μπήκε ανενόχλητος στον παιδικό σταθμό. Σύμφωνα με πληροφορίες δεν είχε απασχολήσει ξανά τις αρχές.

Ένας άνδρας ηλικίας 36 ετών εισέβαλε σήμερα σε παιδικό σταθμό της πόλης Ναριάν –Μάρ, η οποία βρίσκεται στον βόρειο πολικό κύκλο και σε απόσταση 1501 χιλιομέτρων από την Μόσχα και σκότωσε ένα εξάχρονο αγοράκι.

Ο άνδρας ο οποίος ήταν σε κατάσταση μέθης συνελήφθη. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές ο άνδρας δεν είχε απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αρχές.

Στον παιδικό σταθμό στον οποίο συνέβη το τραγικό περιστατικό, παρότι υπήρχε φύλαξη από ιδιωτική εταιρείας ασφαλείας, ο δράστης μπήκε στο κτίριο χωρίς να τον εμποδίσει κανείς.

Η ανακριτική Επιτροπή της Ρωσίας άσκησε ποινική δίωξη για τη δολοφονία του μικρού αγοριού και για αμέλεια, ενώ ο δράστης θα εξετασθεί από ψυχιάτρους.

Την διερεύνηση της υπόθεσης η οποία έχει συγκλονίσει την ρωσική κοινή γνώμη έχει αναλάβει προσωπικά ο πρόεδρος της Ανακριτικής Επιτροπής Αλεξάντρ Μπαστρίκιν.

Η εισαγγελία της περιοχής ανακοίνωσε ότι θα παράσχει κάθε βοήθεια στην οικογένεια του εξάχρονου αγοριού, ενώ στους γονείς των υπόλοιπων παιδιών του παιδικούς σταθμού ψυχολόγοι παρέχουν ψυχολογική υποστήριξη

Πηγή της αστυνομίας ανέφερε ότι κατά την διάρκεια της ανάκρισης ο δράστης έδινε αντιφατικές εξηγήσεις για την πράξη του.

Η πόλη Μαριάν –Μάρ είναι η μοναδική πόλη της αυτόνομης περιοχής Νενέτσκι και βρίσκεται σε απόσταση 110 χιλιομέτρων από την Θάλασσα του Μπαρέντς, ενώ ο πλησιέστερος σιδηροδρομικός σταθμός (Ουσίνσκ) βρίσκεται σε απόσταση 350 χιλιομέτρων από την πόλη.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Νέος θάνατος μυστήριο στη Ρωσία – Νεκρός με μια σφαίρα στο κεφάλι ο υπουργός Μεταφορών λίγο μετά την αποπομπή του από τον Πούτιν
Για «αυτοκτονία» κάνουν λόγο τα ρωσικά μέσα ενημέρωσης ενώ υπάρχουν υποψίες για το αν έπαιξε ρόλο η θητεία τους ως κυβερνήτης του Κουρσκ
Ρωσία - Υπουργός Μεταφορών
Δύο αδελφές πνίγηκαν αγκαλιασμένες στο Τέξας: «Μαμά, μπαμπά σας αγαπάμε», έγραψαν στο τελευταίο τους μήνυμα
Νεκρές οι Μπλερ και Μπρουκ Χάρμπερ, 13 και 11 ετών που έμεναν με τους παππούδες τους, οι γονείς σώθηκαν την τελευταία στιγμή - Νεκροί 27 κατασκηνωτές και ομαδάρχες στην κατασκήνωση θηλέων - Γιατί δεν λειτούργησε το σύστημα ειδοποιήσεων για πλημμύρες
Κρεβάτια μέσα στη κατασκήνωση Camp Mystic