Κόσμος

Στέιτ Ντιπάρτμεντ για Φρέντι Μπελέρη: Η Αλβανία να τηρήσει κατά γράμμα τη νομοθεσία

Μήνυμα προς την Αλβανία ώστε να τηρήσει κατά γράμμα την εγχώρια νομοθεσία στην υπόθεση του Φρέντι Μπελέρη έστειλε το Στέιτ Ντιπάρτμεντ.

Απαντώντας σε ερώτηση των Ελλήνων ανταποκριτών στην Ουάσιγκτον, εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ ανέφερε «γνωρίζουμε την υπόθεση (της κράτησης του Φρέντι Μπελέρη) και αναμένουμε από τις αρχές της Αλβανίας να τηρήσουν τη δέουσα διαδικασία σύμφωνα με τους νόμους της χώρας».

Υπενθυμίζεται πως ο εκλεγμένος πλέον Δήμαρχος Χειμάρρας Φρέντι Μπελέρης κρατείται από τον Μάιο του 2023 με την κατηγορία της εξαγοράς ψήφων, και κάθε αίτημα για αποφυλάκισή του από τότε έχει απορριφθεί.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο Χουάν Κάρλος για όλους και για όλα στο βιβλίο του «Reconciliation»: «Ο γιος μου Φελίπε μού γύρισε την πλάτη – Η Σοφία είναι αναντικατάστατη»
Ο τέως βασιλιάς της Ισπανίας δηλώνει μετανιωμένος στα απομνημονεύματά του για τις ερωμένες του και το δώρο των 100 εκατ. από τη Σαουδική Αραβία και ονειρεύεται να επιστρέψει στην Ισπανία
Τα απομνημονεύματα του Χουάν Κάρλος
Ουκρανία: Το Κίεβο ενισχύει τα στρατεύματά του στο Ποκρόφσκ – Η Ρωσία ισχυρίζεται ότι έχει περικυκλώσει την στρατηγική πόλη
Καθώς οι μάχες εντείνονται στην ανατολική Ουκρανία, η Μόσχα υποστηρίζει ότι έχει σημειώσει σημαντική πρόοδο στο Ποκρόφσκ, ενώ το Κίεβο διαψεύδει κάθε περικύκλωση και ανακοινώνει την αποστολή ενισχύσεων στο μέτωπο του Ντονμπάς
Ουκρανοί στρατιώτες στο Ποκρόβσκ