Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα

Η Στόρμι Ντάνιελς πέρασε ανιχνευτή ψεύδους για τη σχέση με τον Τραμπ

Η Στόρμι Ντάνιελς πέρασε επιτυχώς ανιχνευτή ψεύδους που εστίασε στη φερόμενη συνεύρεσή της με τον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ τον Ιούλιο του 2006.

Στα αποτελέσματα από την εξέταση με πολυγράφο που έχει στην κατοχή του το CNN, o Ron Slay που διενήργησε το τεστ τον Μάιο του 2011 δήλωσε ότι ήταν ειλικρινής πως συνευρέθηκε χωρίς προφύλαξη με τον Ντόναλντ Τραμπ τον Ιούλιο του 2006.

Το τεστ αλήθειας επικεντρώθηκε σε τρία ερωτήματα για τη φερόμενη συνεύρεσή της με τον Ντόναλντ Τραμπ. Της ζήτησε να απαντήσει αν είχε κολπική επαφή με τον Ντόναλντ Τραμπ, αν έκανε σεξ χωρίς προφυλάξεις μαζί του και αν της είπε ότι θα την πάρει στο Apprentice.

Η Στόρμι Ντάνιελς απάντησε θετικά και στις ερωτήσεις. Στην αναφορά του ο Ron Slay είπε ότι μόνο η τρίτη απάντησή της για το Apprentice έδωσε ασαφή αποτελέσματα.

Οι εκπρόσωποι του Λευκού Οίκου δεν έχουν προβεί σε σχολιασμό για τα όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Η συμφωνία για τη συνέντευξη της Στόρμι Ντάνιελς

Ο δικηγόρος της Στόρμι Ντάνιελς δήλωσε ότι πλήρωσε 25.000 δολάρια για να αγοράσει τα δικαιώματα του βίντεο. Το αγόρασε για να εξασφαλίσει ότι θα διατηρηθεί με ασφάλεια και ότι δεν θα καταστραφεί.

Η Στόρμι Ντάνιελς, σύμφωνα με την WSJ, έκανε το τεστ ως μέρος της συμφωνίας να πουλήσει την ιστορία της στο περιοδικό Life & Style. Θα της έδιναν 15.000 δολάρια αν δημοσίευαν τη συνέντευξη.

Πηγή: People

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις