Κόσμος

Σχεδόν 10.000 οι νεκροί στη Γερμανία – 477 κρούσματα σε μια μέρα

Το «άνοιγμα» στη Γερμανία φαίνεται ότι «βοηθά» τον κορονοϊό να εξαπλωθεί ακόμη περισσότερο. Εκατοντάδες τα κρούσματα τις τελευταίες 24 ώρες.

Ο νεότερος απολογισμός της πανδημίας που προκαλεί ο κορονοϊός στη Γερμανία αναφέρει ότι τις τελευταίες 24 ώρες έχασαν τη ζωή τους άλλοι 21 άνθρωποι.

Ο απολογισμός αυτός από το Ινστιτούτο Ρόμπερτ Κοχ ανεβάζει στους 9.948 τους νεκρούς από τον κορονοϊό στη χώρα.

Το τελευταίο 24ωρο, επίσης, καταγράφηκαν στη Γερμανία 477 νέα κρούσματα (630 ήταν χθες). Συνολικά, τα κρούσματα στη χώρα είναι 192.556.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Συναγερμός στη Μέση Ανατολή: Κλιμακώνεται ο φόβος για σύγκρουση ΗΠΑ και Ιράν – Δεν έχει πάρει οριστική απόφαση για πλήγματα ο Τραμπ
Τη δυσαρέσκειά του για τις επαφές με την αντιπροσωπεία του Ιράν και την πορεία των διαπραγματεύσεων για το πυρηνικό πρόγραμμα εξέφρασε ο Ντόναλντ Τραμπ
Στρατιωτική άσκηση