Κόσμος

Ταΐζουν εκατομμύρια κατσαρίδες με τα σκουπίδια τους! video, pics

Κι όμως, στην Κίνα βλέπουν την λύση για το πρόβλημα των τροφικών αποβλήτων στις... κατσαρίδες! Τις οποίες "εκτρέφουν" κατά εκατομμύρια.

Το πρόβλημα με τα απόβλητα τροφίμων απασχολεί ολόκληρο τον πλανήτη και διάφορες μέθοδοι υιοθετούνται κατά καιρούς από κυβερνήσεις για να δοθεί κάποια λύση. Μια εξ αυτών περιλαμβάνει… κάποια δεκάδες εκατομμύρια κατσαρίδες.

Τα σκουπίδια από μία μέση κουζίνα είναι πολύ περισσότερα από όσο μπορεί να φαντάζεστε. Έτσι, στην Κίνα έχουν ξεκινήσει ήδη να εφαρμόζουν ένα σχέδιο που έχει την εξής απλή εφαρμογή:

Εκατομμύρια κατσαρίδες “εκτρέφονται” σε μια φάρμα και οι ιθύνοντες τις ταίζουν τα σκουπίδια της κουζίνας, με στόχο να χωνέψουν τις τοξίνες των σκουπιδιών!

Ο ιδιοκτήτης της φάρμας, Li Yanrong, τονίζει: “Το ότι τα απόβλητα τροφίμων δεν μπορούν να αξιοποιηθούν, είναι ένα παγκόσμιο πρόβλημα και πολλοί επιστήμονες σκέφτηκαν πολλούς τρόπους για την επίλυσή του. Όμως η λύση δεν έχει βρεθεί”.

Έτσι… ο ίδιος βρήκε την λύση και εδώ θα πρέπει να σημειωθεί πως… μετά θάνατον, οι κατσαρίδες μετατρέπονται σε σκόνη (!) η οποία χρησιμοποιείται ως ζωοτροφή ή φαρμακευτικό βότανο!

Η συγκεκριμένη μέθοδος έχει ήδη εγκριθεί από τις Αρχές και ενδέχεται να εφαρμοστεί σε όλη τη χώρα το επόμενο διάστημα.

Δείτε τις εικόνες από την φάρμα με τις κατσαρίδες

https://www.facebook.com/RTvids/videos/366983114085632/

katsarides re κατσαρίδες katsarides re katsarides re katsarides re katsarides re

Τρεις με τέσσερις τέτοιες φάρμες αναμένεται να κατασκευαστούν μέχρι τον Ιούλιο του 2019, με στόχο να αξιοποιηθούν εκατοντάδες τόνοι τροφικών αποβλήτων… μήπως και δοθεί κάποια λύση στο πρόβλημα.

Φωτογραφίες: Reuters

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο απεσταλμένος του Τραμπ διαπραγματεύτηκε με τον Πούτιν για την Ουκρανία βασιζόμενος σε Ρωσίδα διερμηνέα του Κρεμλίνου
Ο Στιβ Γουίτκοφ πήγε και στις τρεις συναντήσεις με τον Βλαντιμίρ Πούτιν χωρίς Αμερικανούς διερμηνείς, αποκαλύπτει το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο NBC
Ο Στιβ Γουίτκοφ, απεσταλμένος του Ντόναλντ Τραμπ στις διαπραγματεύσεις για την Ουκρανία με τον Ρώσο Πρόεδρο, Βλαντιμίρ Πούτιν στο Κρεμλίνο
Το παρασκήνιο του Κονκλάβιου που εξέλεξε τον Πάπα Λέοντα - Το φαβορί που εγκατέλειψε και ο «εμφύλιος» που ευνόησε τον νέο Ποντίφικα
«Ως άνθρωπος συνηθισμένος στην ομαδική εργασία, ο Ρόμπερτ Φράνσις Πρεβόστ φάνηκε σε πολλούς καρδινάλιους ως ο κατάλληλος για να κάνει τον παπισμό να εξελιχθεί σε μία πιο συλλογική μορφή»
Πάπας Λέων 1