Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Airbus A320: Τα τελευταία μηνύματα των μαθητών που σκοτώθηκαν στις Άλπεις

Airbus A320: Τα τελευταία μηνύματα των μαθητών που σκοτώθηκαν στις Άλπεις

Ήθελαν να γυρίσουν στις οικογένειές τους. Τους είχαν λείψει οι γονείς και οι φίλοι τους στη Γερμανία. Οι 16 μαθητές που επέστρεφαν στο Ντίσελντορφ από την Ισπανία και βρίσκονταν στο μοιραίο Airbus A320 της Germanwings δεν θα ξαναδούν τους αγαπημένους τους.

Τα παιδιά μετείχαν σε πρόγραμμα ανταλλαγής μαθητών. Βρίσκονταν στη Βαρκελώνη αλλά τους είχε λείψει το σπίτι τους. Οι γονείς και οι φίλοι τους. Το αποκαλύπτουν τα τελευταία μηνύματα που έστειλαν πριν επιβιβαστούν στο μοιραίο αεροπλάνο, που αντί για την αγκαλιά των αγαπημένων τους, τους οδήγησε στο θάνατο.

«Ανυπομονώ να γυρίσω σπίτι» έλεγε ένα από τα παιδιά στο μήνυμα που έστειλε σε φίλο του λίγη ώρα πριν το Airbus της Germanwings συντριβεί στις γαλλικές Άλπεις.

Πολλά από τα παιδιά έστειλαν μηνύματα από τα κινητά τους σε φίλους τους, αφού είχαν επιβιβαστεί στο αεροπλάνο. Τους έλεγαν πόσο τους είχαν λείψει και πως τους είχαν αγοράσει αναμνηστικά από τη Βαρκελώνη.

Ανάμεσα στα 16 παιδιά από την πόλη Χάλτερν ήταν η Έλενα Μπλες. Ένα χαμογελαστό κορίτσι που ήθελε να σπουδάσει και να ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο. «Μου έστελνε μηνύματα και ήταν πολύ χαρούμενη για το ταξίδι. Είχε περάσει καλά» είπε η καλύτερή της φίλη και συμμαθήτρια Φιλίππα. Η Έλενα είχε στείλει στην κολλητή της και φωτογραφίες από τα μέρη που επισκέφτηκε ή άλλες με το υπόλοιπο γκρούπ μαθητών.

Η Έλενα Μπλες

Πηγή: Daily Mail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε