Κόσμος

Θύελλα αντιδράσεων για τον Σαρκοζί junior

 Θα αναλάβει επικεφαλής σε δημόσια επιχείρηση ανάπτυξης  

“Δεν είναι σωστό να ρίχνουν κάποιον στους λύκους χωρίς λόγο” σχολίασε ο πρόεδρος της Γαλλίας, Νικολά Σαρκοζί για να υπερασπιστεί τον 23χρονο γιο του. Στη συνέχεια κατηγόρησε τα ΜΜΕ και τους πολιτικούς του αντιπάλους για τα πυρά που δέχεται.
Η αντιπολίτευση μιλάει για οικογενειοκρατία και στήριξη των φιλοδοξιών του νεαρού Σαρκοζί από τον πατέρα του. Η θέση που “κυνηγάει” ο Ζαν Σαρκοζί είναι αφεντικό της μεγαλύτερης δημόσιας επιχείρησης για την διαμόρφωση της περιοχής δυτικά του Παρισιού.  
“Δεν ζητάω περισσότερα δικαιώματα από οποιονδήποτε άλλον αλλά ούτε και λιγότερα” ήταν η απάντηση του “πρίγκιπα Ζαν” όπως τον αποκαλεί ο γαλλικός τύπος.
Το πρώτο μέλος της κυβέρνησης που πήρε θέση είναι η υφυπουργός Αθλητισμού Ράμα Γιαντέ. 
“Δεν μπορεί να αγνοείται η αγανάκτηση που επικρατεί στη χώρα” σχολίασε.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο Τραμπ «βλέπει» συμφωνία με το Ιράν το Σαββατοκύριακο – «Συμβαίνουν πολλά καλά και αυτό περιλαμβάνει και τον Λίβανο»
Στις πρώτες του δηλώσεις στις κάμερες μετά το άνοιγμα των Στενών του Ορμούζ, ο Ντόναλντ Τραμπ εξέφρασε εκ νέου την αισιοδοξία του για τις εν εξελίξει διαπραγματεύσεις με το Ιράν
Ντόναλντ Τραμπ
Η 34χρονη Έιμι Έσκριτζ είναι η 11η στη λίστα με τους νεκρούς επιστήμονες στις ΗΠΑ - Αυτοπυροβολισμός η αιτία θανάτου της
Τουλάχιστον 10 επιστήμονες και κυβερνητικοί αξιωματούχοι, με πρόσβαση σε ευαίσθητα προγράμματα πυρηνικής και διαστημικής τεχνολογίας, έχουν πεθάνει ή αγνοούνται υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες από το 2023
Η 11η επιστήμονας
IDF: Το Ιράν είναι εντελώς αποδυναμωμένο – Νεκροί 1700 «τρομοκράτες» της Χεζμπολάχ στον Λίβανο
«Το Ιράν προσέρχεται στις τρέχουσες διαπραγματεύσεις με τους Αμερικανούς πολύ αδύναμο και με μία πολύ αδύναμη οικονομία, είναι απλώς γυμνοί», δήλωσε εκπρόσωπος του ισραηλινού στρατού (IDF)
Ισραηλινό F-16