Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

«Να θυμάσαι το όνομά μου»! Ανατριχιαστική ομολογία 18χρονης που έσφαξε αντίζηλό της

«Να θυμάσαι το όνομά μου»! Ανατριχιαστική ομολογία 18χρονης που έσφαξε αντίζηλό της

Σοκάρει η ομολογία της 18χρονης Venus Romero που περιέγραψε με απόλυτη ηρεμία πώς μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τη 15χρονη Damaris Reyes Rivas.

H Venus Romero ομολόγησε την άγρια δολοφονία της 15χρονης Damaris Reyes Rivas. Με τα χέρια στις τσέπες, η Venus περιέγραφε ψυχρά τη δολοφονία.

Πίστευε ότι η 15χρονη ήταν κατά κάποιο τρόπο υπεύθυνη για τον θάνατο του αγοριού της Christian Sosa Rivas. Ήταν μέλος της διαβόητης συμμορίας MS-13.

Η MS-13 σχηματίστηκε στη δεκαετία του 1980 στο Λος Άντζελες από εγκληματίες που εγκατέλειψαν τον εμφύλιο πόλεμο στο Ελ Σαλβαδόρ. Σήμερα έχει μεταμορφωθεί σε ένα από τα πιο βάναυσα και ισχυρά καρτέλ στον κόσμο.

Αφού έβαλαν να απαγάγουν τη 15χρονη και να τη μεταφέρουν στο δάσος, τη βασάνισε μέχρι θανάτου στην επαρχία Fairfax της Βιρτζίνια. “Θα θυμάσαι το όνομά μου μέχρι τη μέρα που θα ξανασυναντηθούμε στην κόλαση. Μην ξεχάσεις το όνομά μου” είπε στη 15χρονη.

“Της είπα το πλήρες όνομά μου και το ψευδώνυμό μου. Και της είπα να μην ξεχάσει ποια είμαι. Της είπα ότι κάποια μέρα θα συναντηθούμε ξανά”. Όταν ένας αστυνομικός τη ρώτησε τι έκανε μετά του είπε πως τη σκότωσε με μαχαίρι.

Ανατριχιαστική ομολογία

“Δεν θυμάμαι πόσες φορές τη μαχαίρωσα στο στομάχι. Πρέπει να ήταν 13 φορές. 12 στο στομάχι και μία στον λαιμό”. Η αστυνομία αναφέρει πως δύο ακόμα μέλη της συμμορίας μαχαίρωσαν τη 15χρονη πριν την κρεμάσουν από γέφυρα.

Η 18χρονη δεν έδειξε μεταμέλεια και όταν τη ρώτησαν αν την ενοχλεί που σκότωσε κάποιον απάντησε όχι. Τράβηξαν βίντεο από το μεγαλύτερο μέρος της άγριας δολοφονίας και το έστειλαν στους αρχηγούς της συμμορίας MS-13 στο Ελ Σαλβαδόρ για να στρατολογηθούν.

Η Venus Romero βρίσκεται αντιμέτωπη με ισόβια, με τον Ντόναλντ Τραμπ να υπόσχεται να διαλύσει την MS-13.

Πηγή: Mirror

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις