Κόσμος

Ειδικό μενού για τον Ερντογάν στην G20 – Ο φόβος πως θα τον δηλητηριάσουν!

Ειδικό μενού σερβιρίστηκε στον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, κατά τη διάρκεια του δείπνου των ηγετών της G20, στο Μπουένος Άιρες.

Όπως μετέδωσαν τουρκικά ΜΜΕ, ο Ερντογάν ζήτησε μουσουλμανικό φαγητό, κατάλληλα προετοιμασμένο υπό την επίβλεψη μουσουλμάνου μάγειρα. Επίσης, το προσωπικό είχε ενημερωθεί πως ο πρόεδρος της Τουρκίας δεν θα πιει αλκοόλ, ενώ είχε και τον δικό του σερβιτόρο.

Τα παραπάνω δεν θα αποτελούσαν… είδηση, αν δεν είχαν προηγηθεί διάφορα δημοσιεύματα διεθνών ΜΜΕ που υποστήριζαν πως ο μεγάλος φόβος του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν είναι μήπως τον δηλητηριάσουν.

Στις 26 Μαρτίου 2018, ο “σουλτάνος” βρισκόταν στη Βάρνα, για τη σύνοδο Ευρωπαϊκής Ένωσης – Τουρκίας. Με αφορμή την παρουσία του στη Βάρνα, βουλγάρικη εφημερίδα ερεύνησε τον λόγο που ο Ερντογάν μετέβη με δύο αεροπλάνα. Όπως έγραφε, αυτό είναι συνηθισμένο, διότι φοβάται πως θα τον δηλητηριάσουν στα ταξίδια του. Έτσι, στο δεύτερο αεροσκάφος μεταφέρει ειδική ομάδα δοκιμαστών φαγητών, που δοκιμάζει όποιο φαγητό σερβίρεται στον πρόεδρο της Τουρκίας!

Πηγή: Yeni Safak

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ολοκληρώθηκε η κρίσιμη συνάντηση Τραμπ – Ζελένσκι στη Φλόριντα – «Θα έχουμε συμφωνία και θα είναι ισχυρή» είπε μπαίνοντας ο Αμερικανός πρόεδρος
«Είχαμε τις διαφορές μας αλλά έχουμε προχωρήσει στις διαπραγματεύσεις, με τη βοήθεια του προέδρου θα προχωρήσουμε στην συμφωνία», είπε μπαίνοντας, ο Ουκρανός πρόεδρος
Βολοντίμιρ Ζελένσκι και Ντόναλντ Τραμπ