Κόσμος

Το συγκινητικό τελευταίο γράμμα ενός ήρωα της ΕΛΔΥΚ στους γονείς του πριν σκοτωθεί στην Κύπρο

Ο 21χρονος Γιώργος Ζερβομανώλης ήταν επί δεκαετίες αγνοούμενος, όμως πλέον τα λείψανά του ταυτοποιήθηκαν και οδηγείται πίσω στα Παράκοιλα της Λέσβου.

Ρίγη συγκίνησης προκαλεί η τελευταία επιστολή του όμως προς τους γονείς του, λίγο μετά την παύση των εχθροπραξιών του Αττίλα Α’, στην οποία τους καθησυχάζει λέγοντας τους πως οι εχθροπραξίες είχαν τελειώσει…αλλά δυστυχώς ο πόλεμος δεν είχε πει την τελευταία του κουβέντα στην Κύπρο.
Διαβάστε το τελευταίο συγκινητικό γράμμα του Γιώργου στους γονείς του στο newsit.com.cy.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Εκπνέει τα μεσάνυχτα η προθεσμία για την υποβολή του Μηχανογραφικού δελτίου από τους υποψηφίους των Πανελληνίων
Προτείνεται στους υποψήφιους να εκτυπώσουν ή και να αποθηκεύσουν στον υπολογιστή τους το οριστικοποιημένο μηχανογραφικό, που θα έχει αποκτήσει αυτόματα και αριθμό πρωτοκόλλου, ώστε ανά πάσα στιγμή να μπορούν να δουν τις τελικές προτιμήσεις τους
Βαθμολογίες Πανελλήνιων Εξετάσεων
Ο Ερντογάν είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον αλ Σάρα – «Απαράδεκτες οι επιθέσεις του Ισραήλ εναντίον της Συρίας»
«Η επιθετικότητα του Ισραήλ αποτελεί απειλή για ολόκληρη την περιοχή και ότι η Τουρκία θα συνεχίσει να υποστηρίζει τον λαό της Συρίας, όπως έχει κάνει μέχρι σήμερα»
Ο Αχμάντ αλ Σάρα με τον Ταγίπ Ερντογάν