Κόσμος

Το υποβρύχιο έκρυβε τρεις τόνους κοκαΐνη!

Στο κήτος του «ναρκω - υποβρυχίου» που εντοπίστηκε στα ανοικτά της Ισπανίας οι ερευνητές εντόπισαν τρεις τόνους κοκαΐνης αξίας 100 εκατομμυρίων ευρώ, ένα γεγονός πρωτοφανές για την Ευρώπη.

Το αυτοσχέδιο αυτό υποβρύχιο μήκους 20 μέτρων εντοπίστηκε το Σάββατο στα ανοικτά των ακτών της Γαλικίας, στη βορειοδυτική Ισπανία. Δύο άνθρωποι έχουν συλληφθεί. Με τη βοήθεια δυτών οι αστυνομικοί χρειάστηκαν τρεις ημέρες για να το βγάλουν στην επιφάνεια και να το οδηγήσουν στο λιμάνι Αλντάν, κοντά στο Βίγκο. Εκεί εντόπισαν στο εσωτερικό του 152 πακέτα ναρκωτικών.

Ο νομάρχης της περιοχής Χαβιέρ Λοσάντα ντε Αθπιάθου ανακοίνωσε ότι στο υποβρύχιο εντοπίστηκαν 3 τόνοι κοκαΐνης με την τιμή της να εκτιμάται στα «100 εκατομμύρια ευρώ».

Διακόσιοι σαράντα άνδρες χρειάστηκαν για τη σύλληψη του «ναρκω- υποβρυχίου», στην οποία συμμετείχε η αστυνομία της Ισπανίας, της Πορτογαλίας, της Βρετανίας, των ΗΠΑ και της Βραζιλίας, διευκρίνισε ο Λοσάντα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Το Ιράν ισχυρίζεται ότι βρήκε τις ταυτότητες και άλλα αντικείμενα των Αμερικανών πιλότων μετά την κατάρριψη του F-15
Ένοπλοι κατά τη διάρκεια των ερευνών εντοπισμού, παρουσίασαν στην κάμερα μια στρατιωτική ταυτότητα μέλους των ενόπλων δυνάμεων των ΗΠΑ, καθώς και έγγραφο εισόδου από ισραηλινό συνοριακό έλεγχο
Ιράν
Οι Φρουροί της Επανάστασης υπόσχονται να εκδικηθούν για τον θάνατο του Χαντεμί – «Το Ιράν έχει τελική διορία μέχρι την Τρίτη» λέει ο Τραμπ
Ο Ντόναλντ Τραμπ σε νέες δηλώσεις επανέλαβε ότι ο χρόνος του Ιράν λήγει το βράδυ της Τρίτης, ο Λίβανος δέχεται αλλεπάλληλες επιθέσεις από το Ισραήλ και στα Στενά του Ορμούζ επικρατεί τρομακτική... ηρεμία
Ο Ματζίντ Χαντεμί, επικεφαλής της υπηρεσίας πληροφοριών των Φρουρών της Επνάστασης
6