Κόσμος

Τουλάχιστον 70 νεκροί στο Ιρακ

Όταν δύο αστυνομικοί προσπάθησαν να ανακρίνουν τους ένοικους σε ένα από τα τροχόσπιτα, δέχτηκαν επίθεση με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ένα κύμα βομβαρδιστικών επιθέσεων και πυροβολισμών προκάλεσαν, την Πέμπτη, το θάνατο περισσοτέρων από 70 ανθρώπων στο Ιράκ.

Η χειρότερη έκρηξη συνέβη στη Βαγδάτη, όπου βόμβα που είχε τοποθετηθεί σε αυτοκίνητο κοντά σε καφετέρια στην πρωτεύουσα του Ιράκ, εξερράγη προκαλώντας το θάνατο 27 ατόμων.

Λίγο νωρίτερα, μια ακόμα βόμβα είχε εκραγεί σε πολυσύχναστη διασταύρωση σκοτώνοντας 16 άτομα και τραυματίζοντας ακόμα 40.

Καμιά οργάνωση, μέχρι στιγμής, δεν έχει αναλάβει την ευθύνη των βομβιστικών επιθέσεων.

Πηγη ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Η κρίση με τους μετανάστες στη Θέουτα διχάζει την Ευρώπη: Νέα αντιπαράθεση Ισπανίας και Ιταλίας – Έως και 5.000 παραμένουν στον ισπανικό θύλακα
Αλληλοκατηγορίες μεταξύ Μαδρίτης και Ρώμης για τη διαχείριση των ροών, ενώ η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν ζητά κοινή ευρωπαϊκή απάντηση και ενίσχυση των εξωτερικών συνόρων - Την Τρίτη η έκτακτη τηλεδιάσκεψη της ΕΕ
Μετανάστες Ισπανία, Θέουτα