Κόσμος

Τουρκία: Απαγόρευση εξόδου σε 100 Ολλανδούς επειδή επέκριναν τον “σουλτάνο”!

Απαγόρευση εξόδου από την Τουρκία επιβλήθηκε σε περίπου 100 Ολλανδούς πολίτες τουρκικής καταγωγής, όπως μετέδωσε σήμερα το τηλεοπτικό δίκτυο της Ολλανδίας NOS, επικαλούμενο πηγές με γνώση της κατάστασης.

Το τηλεοπτικό δίκτυο τόνισε πως εκείνοι που επηρεάζονται από το μέτρο, πολλοί εκ των οποίων βρίσκονταν σε διακοπές στην Τουρκία, είτε για επίσκεψη στις οικογένειες τους, είχαν επικρίνει δημοσίως τον πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, η κυβέρνηση του οποίου έχει εξαπολύσει μέτρα καταστολής εναντίον της αντιπολίτευσης, έπειτα από την απόπειρα πραξικοπήματος του Ιουλίου.

Δεν έγινε γίνει σαφές αν οι συγκεκριμένοι πολίτες που επηρεάζονται από την απαγόρευση έχουν διπλή υπηκοότητα – την τουρκική και την ολλανδική.

Το υπουργείο Εξωτερικών της Ολλανδίας δεν ήταν άμεσα διαθέσιμο για κάποιο σχόλιο.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Οι ΗΠΑ βομβάρδισαν θέσεις τζιχαντιστών στη Νιγηρία τα Χριστούγεννα: «Θα υπάρξουν κι άλλοι νεκροί αν συνεχιστεί η σφαγή χριστιανών» λέει ο Τραμπ
«Είχα προειδοποιήσει ήδη αυτούς τους τρομοκράτες ότι αν δεν σταματούσαν τη σφαγή χριστιανών, θα πλήρωναν ακριβά» λέει ο Τραμπ
Ντόναλντ Τραμπ
16
Ο Πάπας Λέων στο χριστουγεννιάτικο μήνυμά του: «Αναθέτουμε όλη την ευρωπαϊκή ήπειρο στον Πρίγκιπα της Ειρήνης» – Η αναφορά του στη Γάζα και τους πρόσφυγες
«Πώς να μην θυμηθούμε τις σκηνές της Γάζας, οι οποίες εδώ και πολλές εβδομάδες είναι εκτεθειμένες στην βροχή, στον άνεμο και στο κρύο, αλλά και εκείνες τόσων άλλων προσφύγων κάθε ηπείρου» ανέφερε ο πάπας
πάπας λέων
Χριστουγεννιάτικη επικοινωνία Ζελένσκι με τους Αμερικανούς απεσταλμένους Γουίτκοφ και Κούσνερ για την Ουκρανία - «Ήταν μία καλή συζήτηση»
«Ελπίζω ότι οι συμφωνίες που επιτεύχθηκαν σήμερα με την ευκαιρία των Χριστουγέννων και οι ιδέες που συζητήσαμε θα αποδειχθούν χρήσιμες»
REUTERS