Κόσμος

Τραμπ: Η ρητορική μου… ενώνει τους ανθρώπους!

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμ όχι μόνο δεν θεωρεί πως έχει διχαστικό λόγο αλλά λέει πως τα λόγια του ενώνουν τους ανθρώπους!

Αυτό δήλωσε ο κ. Τραμπ προτού αναχωρήσει από την Ουάσιγκτον με προορισμό το Ντέιτον του Οχάιο και το Ελ Πάσο του Τέξας, τις δύο πόλεις όπου εκτυλίχθηκαν οι αιματηρές ένοπλες επιθέσεις με τους 31 νεκρούς το περασμένο Σαββατοκύριακο.

«Νομίζω ότι η ρητορική μου ενώνει τους ανθρώπους. Η χώρα μας τα πηγαίνει απίστευτα καλά. Η Κίνα δεν τα πηγαίνει καλά εάν ρίξετε μια ματιά στην κατάσταση με το εμπόριο» υπογράμμισε ο Ντόναλντ Τραμπ, προσθέτοντας ότι προσπαθεί να αποφύγει την πολιτικοποίηση των τραγωδιών.

Όπως ανέφερε, πιστεύει ότι υπάρχει «πολιτική βούληση» για την ενίσχυση των ελέγχων για το παρελθόν των υποψήφιων αγοραστών όπλων, επιμένοντας ότι το πρόβλημα έχει να κάνει με τα ψυχικά νοσήματα.

Ο κ. Τραμπ όπως αναφέρει το ΑΜΝΑ δεν θεωρεί ότι υπάρχει συναίνεση για τον περιορισμό διαφόρων τύπων όπλων. «Ανησυχώ για την άνοδο οποιουδήποτε είδους μίσους, δεν μου αρέσει» είπε ο δισεκατομμυριούχος, έπειτα από πιέσεις δημοσιογράφων έξω από τον Λευκό Οίκο, επαναλαμβάνοντας την αντίθεσή του στην παράτυπη μετανάστευση.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Φάρμακο για το Πάρκινσον οδήγησε Βρετανό δικηγόρο σε υπεξαίρεση 600.000 λιρών και εθισμό σε πορνό, αντίκες και συνόδους πολυτελείας
Λίγα χρόνια μετά την καταδίκη του, αφαίρεσε τη ζωή του - Πώς ο δικηγόρος εθίστηκε στο σεξ και έκλεψε χιλιάδες λίρες λόγω του φαρμάκου - Ελλιπή ενημέρωση καταγγέλλει η σύζυγός του που θρηνεί και για τον γιο της ο οποίος επίσης αυτοκτόνησε
Άντριου
Ζελένσκι: Ούτε ένας σταθμός παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας στην Ουκρανία δεν έχει γλυτώσει από τα ρωσικά χτυπήματα
«Το ελάχιστο που θέλουν είναι το Ντονμπάς, η περιφέρεια του Ντονέτσκ, 100% για να το παρουσιάσουν ως νίκη», δήλωσε ο πρόεδρος της Ουκρανίας σε συνέντευξη Τύπου αργότερα σήμερα
Ο Πρόεδρος της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι