Κόσμος

Τραμπ στο Reuters: Μου λείπει η παλιά μου ζωή! Θέλω να οδηγήσω

Με αφορμή τις 100 ημέρες που συμπληρώνει στον Λευκό Οίκο ο Ντόναλντ Τραμπ δείχνει να έχει κουραστεί ήδη και να του λείπουν πράγματα που έκανε ως απλός εκατομμυριούχος πολίτης...

Μιλώντας στο Reuters ο αμερικανός Πρόεδρος αναφέρει ότι του λείπε η οδήγηση, αισθάνεται να είναι κλεισμένος σε ένα κουκούλι και δείχνει έκπληκτος για το πόσο δύσκολη είναι η δουλειά του Προέδρου.

«Λάτρευα την προηγούμενη ζωή μου. Είχα πολλά πράγματα να “τρέχουν”», δήλώνει στο Reuters. «Τώρα δουλεύω πιο πολύ απ’ ότι παλιότερα. Νόμιζα ότι θα είναι πιο εύκολο».

Πέντε μήνες μετά τη νίκη του στις εκλογές, ο Τραμπ ασχολείται ακόμα με τα αποτελέσματα των εκλογών. «Ορίστε. Πάρτε αυτό, είναι ο τελικός χάρτης με τα εκλογικά αποτελέσματα», λέει στους τρείς δημοσιογράφους του Reuters που του παίρνουν την συνέντευξη στο Οβάλ Γραφείο.«Μια χαρά τα πήγαμε ε; Το κόκκινο είμαστε φυσικά εμείς».

Είχε αντίγραφα και για τους τρείς δημοσιογράφους.

Ο Τραμπ είπε ότι ήταν συνηθισμένος από παλιά να μην έχει ιδιωτικότητα στην παλιά ζωή του, αλλά πρόσθεσε έκπληκτος ότι τώρα τα πράγματα είναι χειρότερα. Και ξεκαθάρισε ότι ακόμα προσπαθεί να συνηθίσει την συνεχή παρουσία των Μυστικών Υπηρεσιών δίπλα του.

«Είσαι στ’ αλήθεια μέσα σε ένα ασφυκτικό κουκούλι, έχεις τόση προστασία που δεν μπορείς να πας πουθενά».

Όταν ο Πρόεδρος των ΗΠΑ φεύγει από τον Λευκό Οίκο συνήθως είναι μέσα σε μια λιμουζίνα ή ένα SUV. Και εδώ ο Τραμπ λέει ότι του λείπει η οδήγηση. «Μου αρέσει να οδηγώ. Τώρα δεν μπορώ πια…»

Κάποια πράγματα όμως δεν έχουν αλλάξει όσον αφορά στην συμπεριφορά του πρώην μεγιστάνα και νυν Προέδρου των ΗΠΑ.

Πολλές φορές ζητάει τις συμβουλές των πρώην συνεργατών του αλλά και την ενθάρυνσή τους. Ο Πρόεδρος είναι στα μαχαίρια και με πολλά μεγάλα ειδησεογραφικά δίκτυα και μάλιστα ανακοίνωσε ότι δεν θα παραβρεθεί στο δείπνο των ανταποκριτών του Λευκού Οίκου στην Ουάσινγκτον το Σάββατο γιατί δεν τον αντιμετωπίζουν δίκαια.

«Θα έρθω του χρόνου σίγουρα», είπε ο Τραμπ.

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟ: REUTERS

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Σουδάν: Ανατριχιαστικό βίντεο με ένοπλο να εκτελεί άοπλο, να κάνει το σήμα της νίκης και να γελάει στην κάμερα
Στη δημοσιότητα βίντεο με μαζικές εκτελέσεις αμάχων - Παγιδευμένος κόσμος χωρίς τροφή και νερό - Μαρτυρίες επιζώντων περιγράφουν εκτελέσεις, λεηλασίες, βιασμούς και βασανισμούς
Σουδάν: Ανατριχιαστικό βίντεο με ένοπλο να εκτελεί άοπλο, να κάνει το σήμα της νίκης και να γελάει στην κάμερα
Ισραήλ: Συνελήφθη ανώτατη στρατιωτική εισαγγελέας για διαρροή βίντεο με Παλαιστίνιους κρατούμενους
Η στρατηγός Γιφάτ Τομέρ-Γερουσαλμί, ανώτατη νομική αξιωματούχος των ισραηλινών ενόπλων δυνάμεων, συνελήφθη για τον φερόμενο ρόλο της στη διαρροή βίντεο που απεικονίζει κακοποιήσεις Παλαιστινίων κρατουμένων
Η στρατηγός Γιφάτ Τομέρ-Γερουσαλμί, ανώτατη νομική υπεύθυνη των ισραηλινών ενόπλων δυνάμεων
Φιλιππίνες: Ο τυφώνας Καλμάγκι προκαλεί φονικές πλημμύρες και καταστροφές – Οι δρόμοι μετατράπηκαν σε ποτάμια
Τουλάχιστον δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους μετά το πέρασμα του τυφώνα Καλμάγκι, που έπληξε την Τρίτη το κεντρικό τμήμα των Φιλιππίνων, προκαλώντας εκτεταμένες πλημμύρες και μαζικές εκκενώσεις
Διασώστες στις Φιλιππίνες μετά το πέρασμα του τυφώνα
Ο σοσιαλιστής Ζοράν Μαμντάνι έτοιμος να γίνει δήμαρχος της Νέας Υόρκης - Οργή Τραμπ στα social media
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ ανεβάζει τους τόνους πριν τις εκλογές στη Νέα Υόρκη, χαρακτηρίζοντας τον 34χρονο υποψήφιο «κομμουνιστή» και προειδοποιώντας ότι θα κόψει τα ομοσπονδιακά κονδύλια προς την πόλη αν κερδίσει τη δημαρχία
Ο υποψήφιος για τη δημαρχία της Νέας Υόρκης, Ζοράν Μαμντάνι