Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Βασίλισσα ετών 90: Η Ελισάβετ ποζάρει αγκαλιά με εγγόνια και δισέγγονα (ΦΩΤΟ)

Βασίλισσα ετών 90: Η Ελισάβετ ποζάρει αγκαλιά με εγγόνια και δισέγγονα (ΦΩΤΟ)
Φωτογραφία PA / ANNIE LEIBOVITZ

Αυτή τη φορά ο μικρός πρίγκιπας Γεώργιος δεν έχει… σκαρφαλώσει σε μια στοίβα βιβλία για να μπορεί να είναι στο… ίδιο ύψος με την προγιαγιά του. Σήμερα, 21 Απριλίου, η Βασίλισσα Ελισάβετ έχει γενέθλια. Συμπληρώνει τα 90 χρόνια της ζωής της, τα περισσότερα απ’ αυτά στο θρόνο της Βρετανίας και αποφάσισε να “γιορτάσει” μια μια φωτογραφία από το… μέλλον.

Στάθηκε απέναντι από το φακό της διάσημης Άννι Λίμποβιτς, πήρε στην αγκαλιά της την πριγκίπισσα Σάρλοτ, τη σχεδόν ενός έτους κόρη του εγγονού της Γουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον, δίπλα της τον τρίτο στη σειρά διαδοχής του θρόνου πρίγκιπα Γεώργιο και γύρω της δυο εγγόνια και άλλα τρία δισέγγονα. Το παρόν της βασιλείας στη Βρετανία και το μέλλον της δηλαδή.

Η φωτογραφία ανέβηκε στον επίσημο λογαριασμό της βρετανικής μοναρχίας στο twitter για να γιορταστούν έτσι τα 90α γενέθλια της Βασίλισσας. Άλλωστε, εδώ και μέρες υπάρχει και το σχετικό hashtag #Queenat90!

Καθισμένη σε μια καρέκλα, ντυμένη ως μια τυπική… γιαγιά, η Βασίλισσα Ελισάβετ κρατά στην αγκαλιά της τη μικρή Σάρλοτ. Η Γεώργιος κλέβει ξανά την παράσταση με το σοβαρό του ύφος. Η 90χρονη Βασίλισσα φωτογραφήθηκε στο Κάστρο του Γουίνδσορ αμέσως μετά το Πάσχα. Είχε μαζί της τα δυο μικρότερα εγγόνια της και τα πέντε δισέγγονά της.

Δεν ήταν η μοναδική φωτογραφία από την… καθημερινότητα της Ελισάβετ που δόθηκε στη δημοσιότητα. Η Λίμποβιτς τη φωτογράφησε επίσης με την κόρη της, πριγκίπισσα Αν αλλά και με τα αγαπημένα της σκυλιά Γουίλοου, Βουλκαν, Κάντι και Χόλι.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε