Κόσμος

Vegan ακτιβιστές μπούκαραν σε ταβέρνα και έκαναν ήχους αγελάδων μπροστά στα πιάτα με τις μπριζόλες! – Video

Αυξάνονται και πληθύνονται οι δράσεις των vegan ακτιβιστών για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων των ζώων της ανθρώπινης διατροφικής αλυσίδας στη ζωή!

Αυτή τη φορά ομάδα vegan ακτιβιστών εισέβαλαν σε δημοφιλές εστιατόριο κρεάτων στο Μπράιτον της Αγγλίας.

Μάλιστα, έβγαλαν “κραυγές” όπως των αγελάδων που σφαγιάζονται… μπροστά στους αιφνιδιασμένους πελάτες, που, πάντως, κράτησαν την ψυχραιμία τους.

Κι όχι μόνον δεν αντέδρασαν, αλλά ούτε καν εγκατέλειψαν τις θέσεις τους. Συνέχισαν να μιλάνε και να τρώνε, ακόμα και όταν οι ακτιβιστές φώναζαν “Δεν είναι κρέας, είναι βία” επανειλημμένα.

Μάταια, οι σερβιτόροι προσπαθούσαν να πείσουν τους ακτιβιστές να φύγουν.

Οι διαδηλωτές από την πλευρά τους χλεύαζαν τους πελάτες, χειροκροτώντας ειρωνικά και μετά από περίπου 20 λεπτά αποχώρησαν από το εσωτερικό του καταστήματος.

Παρατάχθηκαν όμως έξω και συνέχισαν ειρηνικά και χωρίς άλλα απρόοπτα την διαμαρτυρία τους.

Το περιστατικό καταγράφηκε σε κάμερα και το βίντεο κάνει το γύρο του διαδικτύου με τα σχόλια να ποικίλουν όπως το… μενού της κρεατο – ταβέρνας!

Εκτιμάται ότι ο αριθμός των vegans στο Ηνωμένο Βασίλειο ανέρχεται στις 650.000, ενώ οι δράσεις τους ξεκίνησαν από τις ΗΠΑ όπου εμφανίστηκαν για πρώτη φορά στα τέλη του 2008.

πηγή: Daily Mail

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Η Γαλλία σε κατάσταση συναγερμού λόγω του παρατεταμένου κύματος καύσωνα – Θα διαρκέσει έως το Σαββατοκύριακο του Δεκαπενταύγουστου
Σε κατάσταση συναγερμού, λόγω του παρατεταμένου κύματος καύσωνα, συνεχίζει να βρίσκεται η Γαλλία. Η μετεωρολογική υπηρεσία της Γαλλίας,...
Καύσωνας
Ευρωπαίοι ηγέτες για την συνάντηση Πούτιν – Τραμπ: «Οι Ουκρανοί πρέπει να μπορούν να αποφασίσουν για το μέλλον τους»
Το κοινό κείμενο των ηγετών δεν υπέγραψε η Ουγγαρία - Ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι και οι Ευρωπαίοι ηγέτες θα συνομιλήσουν την Τετάρτη με τον Ντόναλντ Τραμπ
Καγκελάριος Φρίντριχ Μερτς / Εμανουέλ Μακρόν / Βολοντίμιρ Ζελένσκι / Κιρ Στάρμερ / Ντόναλντ Τουσκ 1