Κόσμος

Βιέννη: Λήξη συναγερμού στον σιδηροδρομικό σταθμό – Δεν βρέθηκε βόμβα

Ο σταθμός εκκενώθηκε και διεκόπη η κυκλοφορία των τρένων για περίπου δύο ώρες

Η αυστριακή αστυνομία έδωσε και πάλι στην κυκλοφορία τον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό στη Βιέννη καθώς δεν βρέθηκε τίποτα απειλητικό.

Οι Αρχές είχαν εκκενώσει το σιδηροδρομικό σταθμό στη Βιέννη μετά από απειλητικά mail που έκαναν λόγο για τοποθέτηση εκρηκτικού μηχανισμού.

Ο σταθμός εκκενώθηκε και διεκόπη η κυκλοφορία των τρένων για περίπου δύο ώρες, προκειμένου να διεξαχθούν οι απαραίτητες έρευνες, μεταξύ άλλων για εκρηκτικά.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Η Γαλλία ζητά να συμπεριληφθούν οι «Φρουροί της Επανάστασης» του Ιράν στην λίστα με τις τρομοκρατικές οργανώσεις
Η Τεχεράνη προειδοποίησε ότι θα υπάρξουν «καταστροφικές συνέπειες» εάν η ΕΕ αποφασίσει να καταχωρήσει τους Φρουρούς στον κατάλογο των τρομοκρατικών οργανώσεων
Εμανουέλ Μακρόν
Το Ιράν είναι «με το δάχτυλο στη σκανδάλη» αλλά δεν αποκλείει διαπραγματεύσεις για τα πυρηνικά
Ένας Αμερικανός αξιωματούχος είπε σήμερα ότι συνολικά στην περιοχή της Μέσης Ανατολής βρίσκονται 10 αμερικανικά πολεμικά σκάφη, μεταξύ των οποίων και το αεροπλανοφόρο «Αβραάμ Λίνκολν»
Ιράν