Κόσμος

Βόρεια Κορέα σε ΗΠΑ: Ορκίζεται να απαντήσει στα πυρά με πυρά

Με τις εντάσεις για το πυρηνικό πρόγραμμα της Βόρειας Κορέας να κλιμακώνονται, το υπουργείο Εξωτερικών αναφέρει ότι η Πιονγιάνγκ δεν πρόκειται πραγματοποιήσει συνομιλίες για τα πυρηνικά.

Το υπουργείο Εξωτερικών της Βόρειας Κορέας αναφέρει ότι η Πιονγιάνγκ δεν πρόκειται να συμμετέχει σε συνομιλίες για τα πυρηνικά της όπλα. Τονίζει ότι οι Αμερικανοί θα πρέπει να αντιμετωπίσουν το πυρηνικό καθεστώς της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κορέας.

Η Πιονγιάνγκ διαθέτει πυρηνικά όπλα και βαλλιστικούς πυραύλους αλλά θα τα χρησιμοποιήσει μόνο σε περίπτωση απειλής για τη χώρα σύμφωνα με το υπουργείο.

Πηγή: Sputnik

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Η στιγμή που το Ισραήλ χτυπά τις πυρηνικές εγκαταστάσεις στο Ισφαχάν - «Σκοτώσαμε τον διοικητή των Φρουρών της Επανάστασης που χρηματοδότησε τη Χαμάς»
Ο Σαΐντ Ιζάντι, επικεφαλής της Παλαιστινιακής Διεύθυνσης της Δύναμης Κουντς του Σώματος των Φρουρών «χρηματοδότησε και εξόπλισε τη Χαμάς πριν από τη σφαγή της 7ης Οκτωβρίου» υποστηρίζει το Ισραήλ
Μια δορυφορική εικόνα δείχνει τις πυρηνικές εγκαταστάσεις στο Ισφαχάν
16
Ο Τραμπ «αδειάζει» την Γκάμπαρντ: «Κάνεις λάθος πως δεν υπάρχουν αποδείξεις ότι το Ιράν κατασκευάζει πυρηνικό όπλο»
Ο Τραμπ αμφισβητεί τις αμερικανικές υπηρεσίες πληροφοριών και τη διευθύντριά τους, ενώ η Γκάμπαρντ αναδίπλωσε με νέα δήλωση για τις πυρηνικές δυνατότητες του Ιράν
Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ
7