Κόσμος

Βόρεια Μακεδονία: Υποχρεωτικά τεστ σε Σέρβους, Βόσνιους και Μαυροβούνιους

Η Βόρεια Μακεδονία αποφάσισε πως από σήμερα Πέμπτη 9 Ιουλίου, όσοι πολίτες της Σερβίας, του Κοσόβου, του Μαυροβουνίου και της Βοσνίας-Ερζεγοβίνης επιθυμούν να εισέρχονται στην επικράτεια της χώρας υποχρεούνται να προσκομίζουν στις συνοριακές διαβάσεις αρνητικό διαγνωστικό τεστ κορονοϊού, το αργότερο 72 ώρες πριν την άφιξη τους.

Οι τέσσερις παραπάνω χώρες θεωρούνται χώρες με υψηλό επιδημιολογικό φορτίο, λόγω της έκρηξης των κρουσμάτων και θυμάτων κορονοϊού το τελευταίο διάστημα.

click4more: Ιαπωνία: Βιβλικές καταστροφές από τις πλημμύρες! Σπίτια αποκομμένα, “εξαφάνιση” δρόμων και 58 νεκροί (video)

Ωστόσο και η υγειονομική κατάσταση στη Βόρεια Μακεδονία παραμένει ιδιαίτερα ανησυχητική, καθώς εδώ και πάνω από ένα μήνα παρατηρείται αναζωπύρωση της επιδημίας.

Μάλιστα τις περασμένες 24 ώρες καταγράφηκαν 163 νέα κρούσματα του κορονοϊού και 5 θάνατοι από επιπλοκές της νόσου.

 Συνολικά, τα επιβεβαιωμένα κρούσματα στη χώρα των δύο εκατομμυρίων κατοίκων ανέρχονται μέχρι στιγμής στα 7.046, ενώ 359 άτομα που είχαν προσβληθεί από τη νόσο έχασαν τη ζωή τους.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Στη δημοσιότητα όλα τα ονόματα που αναφέρονται στα έγγραφα Επστάιν – Ανάμεσά τους οι Κιμ Καρντάσιαν, Κερτ Κομπέιν και Ρόμπερτ ντε Νίρο
Η αναφορά των ονομάτων δεν σημαίνει απαραίτητα κάποια εμπλοκή στην υπόθεση καθώς θα μπορούσαν να είναι ακόμη και αναφορές σε δημοσιεύματα στους φακέλους της έρευνας
Τζέφρι Επστάιν
CBS: Ο Τραμπ έδωσε το «πράσινο φως» στο Ισραήλ για χτύπημα στο Ιράν, αν αποτύχουν οι συνομιλίες για τα πυρηνικά
Ο Νετανιάχου έχει δηλώσει επανειλημμένα ότι οποιαδήποτε συμφωνία με το Ιράν θα πρέπει να περιλαμβάνει όχι μόνο περιορισμούς στο πυρηνικό πρόγραμμα, αλλά και στο βαλλιστικό οπλοστάσιο
Τραμπ και Νετανιάχου