Κόσμος

Βραζιλία: Ανάρρωσε από την πνευμονία ο Λούλα και επιστρέφει στα καθήκοντά του

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Στη Βραζιλία ο πρόεδρος της χώρας, Λούλα, επιστρέφει και πάλι πίσω στα καθήκοντά του από σήμερα (29.3.2023), καθώς ξεπέρασε την πνευμονία, που τον είχε «χτυπήσει».

Ο πρόεδρος της Βραζιλίας, Λουίς Ινάσιου Λούλα ντα Σίλβα, επανέρχεται σήμερα με φυσική παρουσία στα καθήκοντά του στο προεδρικό μέγαρο, αφού ανάρρωσε από την ήπια πνευμονία που είχε παρουσιάσει, ανακοίνωσε χθες Τρίτη ο εκπρόσωπός του Πάουλου Πιμέντα.

Ο Λούλα διαγνώστηκε με ήπια πνευμονία την περασμένη Πέμπτη (23.3.2023) κι εργαζόταν από την εξοχική προεδρική κατοικία Αλβοράντα έκτοτε.

Το Σάββατο (25.3.2023) επιβεβαιώθηκε πως ο πρόεδρος της Βραζιλίας είχε επίσης γρίπη, διάγνωση που οδήγησε στην ακύρωση της επίσημης επίσκεψής του στην Κίνα, που μένει να προγραμματιστεί εκ νέου.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Οδηγός έριξε το αυτοκίνητό του σε πεζούς και μαχαίρωσε περαστικό στην Ιταλία - Τουλάχιστον 8 τραυματίες
Το αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε βιτρίνα καταστήματος αφού χτύπησε τους πεζούς, ενώ ο οδηγός μαχαίρωσε έναν άνδρα που προσπάθησε να τον σταματήσει
Ιταλία
Ανανεώθηκε πριν 13 λεπτά
Ταϊβάν: Εκφράζει την ευγνωμοσύνη στον Τραμπ, παρά την προειδοποίηση του να μην προχωρήσει σε ανεξαρτησία
Ο Κινέζος πρόεδρος, Σι Τζινπίνγκ, προειδοποίησε ανοιχτά τον Αμερικανό ομόλογό του ότι οποιοσδήποτε λάθος χειρισμός στο ζήτημα αυτό θα μπορούσε να οδηγήσει σε επικίνδυνη κλιμάκωση
Ντόναλντ Τραμπ