Κόσμος

Βραζιλία: Κρατούμενος σφήνωσε σε τοίχο προσπαθώντας να δραπετεύσει – Τον έβγαλαν με τρυπάνι

Η τρύπα προς την ελευθερία κατέληξε σε παγίδα

Απίστευτες εικόνες από φυλακή στη Βραζιλία δείχνουν τη στιγμή που ένας κρατούμενος εντοπίζεται σφηνωμένος σε τσιμεντένιο τοίχο, ύστερα από αποτυχημένη απόπειρα απόδρασης που κράτησε… δύο ολόκληρες μέρες.

Ο 29χρονος Άλαν Λεάντρο ντα Σίλβα πέρασε δύο μέρες σκάβοντας τούνελ στο κελί του για να αποδράσει. Μόλις προσπάθησε να περάσει, σφήνωσε. Κυριολεκτικά.

Οι δεσμοφύλακες τον βρήκαν σφηνωμένο μέσα στον τοίχο και κάλεσαν την Πυροσβεστική για να τον… απεγκλωβίσει.

Το βίντεο κάνει τον γύρο του διαδικτύου, με τον άτυχο δραπέτη να κρέμεται άβολα, ενώ οι διασώστες προσπαθούν να τον απεγκλωβίσουν με τρυπάνια. Γυμνός από τη μέση και πάνω, με εμφανή τα τατουάζ στην πλάτη του, ο κρατούμενος ακουμπά πάνω σε μια μπλε καρέκλα ενώ ο τοίχος τον «σφίγγει» γύρω από τον θώρακα.

Οι Αρχές τώρα ερευνούν αν είχε συνεργούς και πώς ακριβώς κατάφερε να ανοίξει τρύπα χωρίς κανείς να το αντιληφθεί.

Οι πυροσβέστες έστησαν ολόκληρη επιχείρηση ώστε να μην τον τραυματίσουν, και τελικά κατάφεραν να τον απελευθερώσουν σώο και αβλαβή. 

Ο κρατούμενος έλαβε πρώτες βοήθειες επί τόπου και στη συνέχεια μεταφέρθηκε πίσω στο κελί του – αυτή τη φορά, υπό πιο αυστηρή επιτήρηση.

Πληροφορίες από Dailymail

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Η καταιγίδα Χάρι σφυροκοπά τη Μάλτα – Τα κύματα μπήκαν στα σπίτια, σοκαριστικά βίντεο
Ισχυροί άνεμοι, που έφτασαν τα 104 χλμ./ώρα στη Βαλέτα, και υψηλά κύματα προκάλεσαν πλημμύρες, ακυρώσεις πτήσεων και δρομολογίων πλοίων, ξεριζωμένα δέντρα και ζημιές σε σπίτια και καταστήματα
Ισχυροί άνεμοι στη Βαλέτα
Η Ευρώπη ένα βήμα από το «εμπορικό μπαζούκα» κατά των ΗΠΑ: Συσπείρωση Γαλλίας και Γερμανίας, κομβικός ο ρόλος της Μελόνι
Οι ηγέτες της ΕΕ εξετάζουν μια πιο επιθετική στάση απέναντι στις Ηνωμένες Πολιτείες, σύμφωνα με το Politico - Το Anti-Coercion Instrument θεωρείται ένα από τα ισχυρότερα «όπλα» της ΕΕ
O Τραμπ στη Γροιλανδία με τη βοήθεια του AI 10