Κόσμος

Βραζιλία: Ξεπέρασαν τα 9 εκατομμύρια τα κρούσματα

Το υπουργείο Υγείας στην Βραζιλία ανακοίνωσε ότι τις προηγούμενες 24 ώρες επιβεβαιώθηκαν 61.811 κρούσματα του κορονοϊού, ενώ άλλοι 1.386 ασθενείς με την COVID-19 υπέκυψαν.

Ο απολογισμός της πανδημίας του νέου κορονοϊού στη μεγαλύτερη χώρα της Λατινικής Αμερικής έχει φθάσει ως αυτό το στάδιο τους 221.547 νεκρούς επί συνόλου 9.058.687 μολύνσεων από την 26η Φεβρουαρίου 2020, κατά τα επίσημα δεδομένα.

H χώρα κατατάσσεται δεύτερη παγκοσμίως ως προς τον αριθμό των θυμάτων της πανδημίας και τρίτη ως προς τον αριθμό των μολύνσεων, σε απόλυτα μεγέθη.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα