Κόσμος

Βρετανία: Πληθαίνουν οι υποψήφιοι – Και ο Γκραντ Σαπς στη μάχη για διάδοχος του Μπόρις Τζόνσον

Υποψηφιότητα για να διαδεχθεί τον πρωθυπουργό Μπόρις Τζόνσον θα θέσει ο υπουργός Μεταφορών της Βρετανίας Γκραντ Σαπς όπως δήλωσε στην εφημερίδα Sunday Times, μπαίνοντας και αυτός στην κούρσα διαδοχής μαζί με πολλούς υποψηφίους.

Ο Γκραντ απέκλεισε το ενδεχόμενο διεξαγωγής εθνικών εκλογών, αλλά αν κερδίσει θα εκδώσει έναν έκτακτο προϋπολογισμό μέσα στις πρώτες 100 ημέρες για να μειώσει τους φόρους για τους πιο ευάλωτους και να παράσχει κρατική υποστήριξη σε εταιρείες με υψηλά επίπεδα κατανάλωσης ενέργειας, ανέφεραν οι Sunday Times σε άρθρο που δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα της εφημερίδας σήμερα.

«(…) Πρέπει να είμαστε μια στρατηγική κυβέρνηση, νηφάλια στην ανάλυσή της και να μην κυνηγάμε το επόμενο πρωτοσέλιδο», ανέφερε ο Σαπς στην εφημερίδα.

Η Sunday Times ανέφερε ότι στόχος του Σαπς ήταν να αντιμετωπίσει την κρίση κόστους ζωής και να ανοικοδομήσει τη βρετανική οικονομία, ώστε να είναι η μεγαλύτερη στην Ευρώπη μέχρι το 2050.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Η Χαμάς δημοσίευσε νέο βίντεο με Ισραηλινό όμηρο: Γεμάτος αίματα εκλιπαρεί να αφεθούν ελεύθεροι όλοι οι κρατούμενοι
Στο βίντεο των 4 λεπτών, απεικονίζεται ο 36χρονος όμηρος Μαξίμ Χερκίν να είναι ξαπλωμένος και να αναφέρει πως τραυματίστηκε μετά από ισραηλινό βομβαρδισμό
Maxim Herkin 1
Ερντογάν για Κυπριακό: Οι διαπραγματεύσεις θα γίνουν μεταξύ δυο κρατών και όχι κοινοτήτων
«Αν δεν υπάρξει μια δίκαιη, μόνιμη, βιώσιμη και ρεαλιστική λύση στο νησί, δεν είναι δυνατόν να δεχτούμε εμείς την "Ελληνοκυπριακή Διοίκηση της Νότιας Κύπρου"» - Η αντίδραση της Λευκωσίας
Ο Ταγίπ Ερντογάν 1
Βατικανό: Ο σκληρός αγώνας για την επιβίωση της Ρώμης και η LGBTQ+ κοινότητα που θα επηρεάσει στην εκλογή του νέου Πάπα
Αμφισβητούν την διακυβέρνηση του Πάπα Φραγκίσκου οι καρδινάλιοι - Στόχος των μελών του Κονκλαβίου να γίνει ξανά η Ρώμη το επίκεντρο της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας
Καρδινάλιοι