Κόσμος

Χάος και 4 νεκροί στο Μπρίστολ μετά την έκρηξη σε δεξαμενή χημικών

Τέσσερις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους μετά από την ισχυρή έκρηξη που σημειώθηκε λίγο πριν από το μεσημέρι νωρίτερα σε μονάδα ανακύκλωσης νερού κοντά στο Μπρίστολ της Βρετανίας.

Οι υπηρεσίες αντιμετώπισης εκτάκτων περιστατικών ανέφεραν ότι σημειώθηκε μια μεγάλη έκρηξη στη μονάδα που βρίσκεται στο Έιβονμαουθ. Πιστεύεται ότι η έκρηξη έγινε σε μια από τις χημικές δεξαμενές της μονάδας ανακύκλωσης νερού της εταιρείας ύδατος Wessex Water.

Δεν έχει ακόμα διευκρινιστεί πώς το υλικό οδήγησε στην έκρηξη. Τρία από τα θύματα ήταν εργαζόμενοι στη μονάδα και ένας ήταν εξωτερικός συνεργάτης.

Η δεξαμενή περιείχε συγκεκριμένα μία στερεή βιομάζα που χρησιμοποιείται για τον καθαρισμό των υδάτων.

«Οι αστυνομικές έρευνες για το τι ακριβώς συνέβη είναι σε πρώιμο στάδιο και συνεχίζονται», είπε ο επιθεωρητής Μαρκ Ρανέικρς.

https://twitter.com/rpuAFO/status/1334556156862345218?s=20

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Στη Γάζα σήμερα ο ειδικός απεσταλμένος του Τραμπ Στιβ Γουίτκοφ - Συναντήθηκε χθες με Μπενιαμίν Νετανιάχου
Θα επιθεωρήσει κέντρα διανομής βοήθειας και θα συναντήσει κατοίκους στη Γάζα που απειλείται από γενικευμένο λιμό - Είναι η δεύτερη επίσκεψη του Αμερικανού διπλωμάτη
Ο ειδικός απεσταλμένος του προέδρου των ΗΠΑ Τραμπ, Στιβ Γουίτκοφ