Κυριακή, 16 Ιουν.
25oC Αθήνα

Charlie Colin: Νεκρός ο μπασίστας και ιδρυτικό μέλος των Train – Γλίστρισε και έπεσε στο μπάνιο

Charlie Colin: Νεκρός ο μπασίστας και ιδρυτικό μέλος των Train – Γλίστρισε και έπεσε στο μπάνιο
Instagram

Ο Charlie Colin, μπασίστας και ιδρυτικό μέλος του αμερικανικού ποπ-ροκ συγκροτήματος Train, γνωστού από τις επιτυχίες Drops of Jupiter και Meet Virginia, πέθανε σε ηλικία 58 ετών.

Η αδελφή του μπασίστα Charlie Colin, Carolyn Stephens, επιβεβαίωσε το θάνατο του αδελφού της στο Associated Press χθες Τετάρτη (22.05.2024).

Πέθανε αφού γλίστρησε και έπεσε στο ντους, ενώ έμενε στο σπίτι ενός φίλου του στις Βρυξέλλες, ανέφερε ο ιστότοπος TMZ.com.

Ο Κόλιν μεγάλωσε στην Καλιφόρνια και τη Βιρτζίνια. Αρχικά, έγινε μέλος της μπάντας Apostles που «έστησε» μετά το κολέγιο με τον κιθαρίστα Jimmy Stafford και τον τραγουδιστή Rob Hotchkiss. Το συγκρότημα τελικά διαλύθηκε και ο Κόλιν μετακόμισε στη Σιγκαπούρη για ένα χρόνο.

Τελικά και οι τρεις μετακόμισαν στο Σαν Φρανσίσκο, όπου στις αρχές της δεκαετίας του ’90 δημιούργησαν τους Train με τον τραγουδιστή Pat Monahan. 

Ως ιδρυτικό μέλος των Train, ο Colin έπαιξε στους τρεις πρώτους δίσκους του συγκροτήματος, το ομώνυμο άλμπουμ τους το 1998, το Drops of Jupiter του 2001 και το My Private Nation του 2003. Οι δύο τελευταίες κυκλοφορίες έφτασαν στο Νο 6 του Billboard 200 chart.

Το Meet Virginia, από το ντεμπούτο άλμπουμ των Train, μπήκε στο top 20 του Billboard Hot 100, αλλά ήταν το δεύτερο άλμπουμ τους, το Drops of Jupiter, που επιβεβαίωσε την επιτυχία του συγκροτήματος.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις