Πέμπτη, 23 Μαΐ
27oC Αθήνα

DJ tWitch: Το πόρισμα του ιατροδικαστή για τον θάνατο του DJ της Έλεν Ντε Τζένερις

DJ tWitch: Το πόρισμα του ιατροδικαστή για τον θάνατο του DJ της Έλεν Ντε Τζένερις

Σε αυτοκτονία οφείλεται ο θάνατος του Stephen “tWitch” Boss, του DJ της εκπομπής της Έλεν Ντε Τζένερις, αναφέρει το πόρισμα του ιατροδικαστή που δόθηκε σήμερα Πέμπτη (15.12.2022) στη δημοσιότητα και επιβεβαιώνουν αξιωματούχοι των Αρχών του Λος Άντζελες.

Ειδικότερα, οι αξιωματούχοι των Αρχών του Λος Άντζελες ανέφεραν στο περιοδικό People ότι η αυτοκτονία του DJ της εκπομπής της Έλεν Ντε Τζένερις οφείλεται σε τραύμα που προκάλεσε ο ίδιος στο κεφάλι του μετά από πυροβολισμό.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, η υπόθεση έχει κλείσει. Χθες, η σύζυγος του εκλιπόντα καλλιτέχνη, η Allison Holker Boss, έδωσε γραπτή δήλωση στο People σχετικά με τον θάνατο του “tWitch”. «Νιώθω ότι έχω την πιο βαριά καρδιά, καθώς πρέπει να σας πω ότι ο σύζυγός μου Stephen μας άφησε. Φώτιζε κάθε δωμάτιο στο οποίο έμπαινε.

Εκτιμούσε την οικογένεια, τους φίλους και την κοινότητα πάνω απ’ όλα, και το να ηγείται με αγάπη και φως ήταν τα πάντα γι’ αυτόν. Ήταν η ραχοκοκαλιά της οικογένειάς μας, ο καλύτερος σύζυγος και πατέρας και έμπνευση για τους θαυμαστές του», δήλωσε η σύζυγος του του “tWitch”.

«Το να πούμε ότι άφησε μια κληρονομιά θα ήταν λίγο, και η θετική του επίδραση θα παραμείνει αισθητή», συνέχισε. «Είμαι σίγουρη ότι δεν θα υπάρξει μέρα που δεν θα τιμούμε τη μνήμη του. Ζητάμε σεβασμό της ιδιωτικότητάς μας κατά τη διάρκεια αυτής της δύσκολης περιόδου για μένα και κυρίως για τα τρία παιδιά μας».

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Allison Holker (@allisonholker)

Κλείνοντας η Allison αναφέρθηκε προς τον εκλιπόντα σύζυγό της, λέγοντάς του «Stephen, σε αγαπάμε, μας λείπεις και πάντα θα κρατάω τον τελευταίο χορό για σένα». Εκτός της συζύγου του, ο DJ αφήνει πίσω του τα τρία παιδιά τους, Zaia, Maddox και Weslie, όλα τους ανήλικα.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις