Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Dua Lipa και Romain Gavras μαζί στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ Καννών

Dua Lipa και Romain Gavras μαζί στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ Καννών
Φωτογραφία Reuters

Η Dua Lipa και ο Ρομέν Γαβράς (Romain Gavras) έκαναν την πρώτη τους κοινή επίσημη δημόσια εμφάνιση στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ Καννών 2023, λίγο πριν την πρεμιέρα της ταινίας «Omar La Fraise» και επιβεβαίωσαν τις φήμες που τους ήθελαν να είναι ζευγάρι από τον περασμένο Φεβρουάριο.

Αγκαλιασμένοι και ντυμένοι στα μαύρα, η Dua Lipa και ο Ρομέν Γαβράς φωτογραφήθηκαν αγκαλιασμένοι και χαμογελαστοί στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ Καννών.

Η 27χρονη σούπερ σταρ τραγουδίστρια και ο 41χρονος σκηνοθέτης και γιος του Κώστα Γαβρά παρακολούθησαν τη γαλλική ταινία «Omar La Fraise», στην πλοκή της οποίας ένας φυγάς γκάνγκστερ πρέπει να κρυφτεί για να αποφύγει μια ποινή φυλάκισης 20 ετών.

Η Dua Lipa φορούσε ένα μαύρο μακρύ φόρεμα με τον έναν ώμο ακάλυπτο, μακρύ σκίσιμο, ανοιχτή πλάτη και λεπτομέρειες με κοψίματα ενώ φορούσε ψηλοτάκουνα πέδιλα και εντυπωσιακά σκουλαρίκια. Από τη μεριά του, ο Ρομέν Γαβράς φορούσε μαύρο κοστούμι και γραβάτα.

Τον περασμένο Απρίλιο, η Dua Lipa είχε ανεβάσει μια σειρά φωτογραφιών στα stories της στο Instagram και επισημοποίησε τη σχέση της με τον Ρομέν Γαβρά, καθώς έβαλε μια polaroid φωτογραφία τους και δίπλα ένα emoji καρδούλα.

Οι φήμες κυκλοφόρησαν από τον περασμένο Φεβρουάριο, όταν το Entertainment Tonight ανέφερε ότι η Dua Lipa έφυγε μαζί με τον Ρομέν Γαβρά από ένα after party των βραβείων BAFTA στο Λονδίνο. Το E! Online είχε αναφέρει ότι εθεάθησαν χέρι-χέρι κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας στο Παρίσι.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις