Σάββατο, 20 Απρ.
15oC Αθήνα

Jamie Foxx: Το πρώτο του μήνυμα μετά από 3 εβδομάδες στο νοσοκομείο – «Εκτιμώ την αγάπη σας»

Jamie Foxx: Το πρώτο του μήνυμα μετά από 3 εβδομάδες στο νοσοκομείο – «Εκτιμώ την αγάπη σας»
Φωτογραφία Αρχείου / Reuters

Το πρώτο του μήνυμα μετά από 3 εβδομάδες νοσηλείας στο νοσοκομείο έστειλε στους θαυμαστές του ο Τζέιμι Φοξ, με ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Instagram, χωρίς να αναφερθεί ωστόσο στο πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει, το οποίο παραμένει μυστήριο.

«Εκτιμώ όλη σας την αγάπη. Νιώθω ευλογημένος», έγραψε ο 55χρονος Τζέιμι Φοξ στην ανάρτησή του στο Instagram, την οποία συνόδευσε με emoji προσευχής, καρδιάς και μιας αλεπού (λογοπαίγνιο με το όνομά του). Είναι η πρώτη φορά που δίνει σημεία ζωής, μετά από 3 εβδομάδες στο νοσοκομείο.

Όπως ήταν αναμενόμενο ακολούθησαν χιλιάδες μηνύματα αγάπης για ταχεία ανάρρωση από πλήθος φίλων, συνεργατών και θαυμαστών του μεταξύ αυτών οι Τζέρεμι Ρένερ (Jeremy Renner), Τζάστιν Θερού (Justin Theroux), Κόρτνεϊ Κοξ (Courteney Cox) και Άνσελ Έλγκορτ (Ansel Elgort).

Ο Τζέιμι Φοξ εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο στις 12 Απριλίου λόγω μιας «ιατρικής επιπλοκής» που αντιμετώπισε στα γυρίσματα της νέας του ταινίας “Back In Action” στην Ατλάντα. Η κόρη του ενημέρωσε τον κόσμο για την περιπέτεια του οσκαρικού ηθοποιού αλλά δεν αναφέρθηκε σε περισσότερες λεπτομέρειες.

Μόλις χθες (3.5.2023) έγινε γνωστό ότι μια πηγή από το περιβάλλον του Τζέιμι Φοξ μίλησε στο TMZ. Αν και δεν αναφέρθηκε ούτε αυτή τη φορά σε λεπτομέρειες, κρατώντας σαν επτασφράγιστο μυστικό το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει, η πηγή τόνισε ότι πρέπει να «προσευχηθούμε για τον Τζέιμι».

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jamie Foxx (@iamjamiefoxx)

Λόγω της περιπέτειάς του, ο Τζέιμι Φοξ δεν θα συμμετάσχει στη νέα σεζόν του “Beat Shazam” και τα γυρίσματα ξεκινούν από σήμερα με νέο παρουσιαστή. Ούτε η κόρη του, η οποία είναι DJ στο σόου, θα συμμετάσχει αφού θα παραμείνει στο νοσοκομείο στο πλευρό του πατέρα της.

Γι’ αυτό και έκανε μια ακόμα ανάρτηση στο Instagram, ευχαριστώντας τον Νικ Κάνον (Nick Cannon) που ανέλαβε την παρουσίαση του “Beat Shazam”.

Τη θέση της κόρης του ως DJ του σόου θα αναλάβει η Κέλι Όσμπορν (Kelly Osbourne) ενώ [αράλληλα, συνεχίζονται τα γυρίσματα της ταινίας Back in Action με κασκαντέρ στη θέση του Τζέιμι Φοξ.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις