Παρασκευή, 19 Απρ.
18oC Αθήνα

Lisa Marie Presley: Δύο ημέρες πριν τον θάνατό της είχε πάει στις Χρυσές Σφαίρες και παραπατούσε

Lisa Marie Presley: Δύο ημέρες πριν τον θάνατό της είχε πάει στις Χρυσές Σφαίρες και παραπατούσε

Η Λίσα Μαρί Πρέσλεϊ (Lisa Marie Presley), μουσικός, τραγουδίστρια και μοναδικό παιδί του θρύλου του ροκ εν ρολ Έλβις Πρέσλεϊ, πέθανε την Πέμπτη (12.01.2023) έπειτα από καρδιακή ανακοπή. Δύο ημέρες νωρίτερα, την περασμένη Τρίτη (10.01.2023), η 54χρονη έδωσε το «παρών» στις Χρυσές Σφαίρες, όπου ο ηθοποιός Όστιν Μπάτλερ βραβεύτηκε για τον ρόλο του στη βιογραφική ταινία «Έλβις». 

Στην τελετή απονομής για τις Χρυσές Σφαίρες, η Λίσα Μαρί Πρέσλεϊ (Lisa Marie Presley) πήγε μαζί με την μητέρα της Πρίσιλα Πρέσλεϊ. Η παρουσία της 54χρονης κόρης του βασιλιά του ροκ εν ρολ χαρακτηρίστηκε από πολλά διεθνή ΜΜΕ «ασταθής», καθώς εμφανίστηκε να παραπατά. 

Σε ένα από τα βίντεο, που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου, φαίνεται η Λίσα Μαρί Πρέσλεϊ (Lisa Marie Presley) να μιλά σε έναν δημοσιογράφο για την ταινία που αφορά την ζωή του πατέρα της και να ζητά από τον 80χρονο μάνατζερ, Τζέρι Σέλινγκ, που την συνοδεύει να του κρατήσει το χέρι.

Παρά την ξαφνική αδιαθεσία που είναι εμφανής στο βίντεο, η 54χρονη προσπάθησε να συνεχίσει τη συνέντευξη. 

Δείτε βίντεο:

Σε ένα άλλο βίντεο, που έφερε στη δημοσιότητα η New York Post, φαίνεται η Λίσα Μαρί Πρέσλεϊ (Lisa Marie Presley) να περπατά στο πλευρό του ηθοποιού Όστιν Μπάτλερ με την αστάθειά της να είναι εμφανής. Χρήστες του TikTok όπου αναρτήθηκε πρώτα το βίντεο αυτό σχολίαζαν το βράδυ της Τρίτης «τι συμβαίνει με την Λίζα Μαρί;», «είναι καλά η Λίζα Μαρί;».

Δείτε βίντεο:

@elitedaily Austin. Butler. *bites lip* #GoldenGlobes #austinbutler #elvis #elvismovie ♬ f urself in vegas – SHIMA

Υπενθυμίζεται ότι την ανακοίνωση του θανάτου της Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ έκανε η μητέρα της με ανάρτησή της στο Facebook. «Με βαριά καρδιά είμαι υποχρεωμένη να μοιραστώ τη συγκλονιστική είδηση ότι η όμορφη κόρη μου Λίσα Μαρί μας άφησε», ανέφερε σε ανακοίνωσή της η Πρίσιλα Πρέσλεϊ, λίγη ώρα μετά την διακομιδή της 54χρονης κόρης της σε νοσοκομείο του Λος Άντζελες όπου οι γιατροί, τελικά, δεν κατάφεραν να την κρατήσουν στη ζωή.

Δείτε την ανάρτησή της: 

Δείτε βίντεο:

Ποια ήταν η Lisa Marie Presley

Γεννημένη στο Μέμφις του Τενεσί την 1η Φεβρουαρίου 1968, ακριβώς εννέα μήνες μετά τον γάμο του Έλβις Πρίσλεϊ και της Πρισίλα, η Λίζα Μαρί μετακόμισε στο Λος Άντζελες σε ηλικία 4 ετών με τη μητέρα της, μετά το διαζύγιο των γονιών της το 1973.

Ο Έλβις Πρίσλεϊ πέθανε τον Αύγουστο του 1977, κάνοντας την 9χρονη Λίζα Μαρί συνκληρονόμο της περιουσίας του μαζί με τον παππού Βέρνον Πρίσλεϋ και την προγιαγιά Μίνι Μέι Χουντ Πρίσλεϋ. Μετά το θάνατό τους το 1979 και το 1980, έγινε η μοναδική κληρονόμος και κληρονόμησε επίσης την κατοικία του πατέρα της, τη Graceland.

«Πάντα με ξυπνούσε τα μεσάνυχτα για να τραγουδήσουμε», είχε δηλώσει η Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ στο Good Morning America το 2009 για τον πατέρα της, Έλβις Πρίσλεϊ. «Ήταν ένας πολύ συναρπαστικός μπαμπάς».

Είχε παντρευτεί τον Μάικλ Τζάκσον το 1994, τον οποίο είχε γνωρίσει από όταν ήταν 7 ετών, όσο ο «βασιλιάς της ποπ» ήταν μέλος των Jackson Five. Ο γάμος τους κράτησε δύο χρόνια και ήταν ο δεύτερος γάμος της Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ.

Είχε επίσης ερωτική σχέση με τον ηθοποιό Νίκολας Κέιτζ ενώ είχε παντρευτεί κρυφά και τον Τζόνι Ραμόν, τον κιθαρίστα του συγκροτήματος Ramones.

Είχε 4 παιδιά, ενώ είχε χάσει τον γιο της Μπέντζαμιν, όταν αυτός αυτοκτόνησε το 2020, λίγο πριν τα 28α γενέθλιά του.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις