Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Ντοκουμέντα φωτιά για Αντζελίνα Τζολί! Ξεκινά πόλεμο ο καταβεβλημένος Μπραντ Πιτ;

Ντοκουμέντα φωτιά για Αντζελίνα Τζολί! Ξεκινά πόλεμο ο καταβεβλημένος Μπραντ Πιτ;

Μπορεί μετά την αιφνιδιαστική αίτηση διαζυγίου να είχε κρατήσει χαμηλούς τόνους, αλλά φαίνεται πως ο Μπραντ Πιτ ετοιμάζεται να περάσει στην αντεπίθεση και να βάλει φωτιά στα σχέδια της Αντζελίνα Τζολί για πλήρη επιμέλεια των 6 παιδιών τους.

Η πικρή δικαστική διαμάχη Μπραντ Πιτ και Αντζελίνα Τζολί πιθανότατα θα πάρει δραματική τροπή, με τις φήμες να θέλουν τον διάσημο ηθοποιό να έχει στα χέρια του ηχητικά ντοκουμέντα που θα μπορούσαν να ντροπιάσουν απίστευτα την πρώην γυναίκα του.

Πηγές κοντά στο ζευγάρι αναφέρουν πως υπάρχουν ηχογραφήσεις που θα μπορούσαν να βάλουν τέλος στα σχέδια της Αντζελίνα για πλήρη επιμέλεια των παιδιών τους. Αυτά ενώ η ομάδα του Μπραντ Πιτ σκοπεύει να αποδείξει ότι ο διάσημος ηθοποιός δεν χτύπησε τον 15χρονο Μάντοξ παρά την επίσημη λήξη της έρευνας για κακοποίηση.

“Πιστεύουμε πως υπάρχουν ηχητικά ντοκουμέντα που θα μπορούσαν να είναι δυναμίτης εναντίον της αν δημοσιοποιηθούν. Κανείς δεν θέλει να παίξει βρώμικα -δεν είναι καλό για τα παιδιά- αλλά η Αντζελίνα και η ομάδα της προσπαθούν να δυσφημήσουν τον Μπραντ Πιτ για να τον σταματήσουν από τη διεκδίκηση της κοινής επιμέλειας των παιδιών.

Ναι υπήρχε ένας καβγάς στο αεροπλάνο ανάμεσα στον Μπραντ Πιτ και τον Μάντοξ, αλλά αυτό ήταν. Δεν είναι κακοποίηση. Ο Μπραντ Πιτ έχει καταστήσει σαφές πως θέλει να φτάσουν σε έναν ώριμο συμβιβασμό και να σταματήσουν να ρίχνουν λάσπη ο ένας στον άλλο”.

Μέλη του προσωπικού του διάσημου ζευγαριού ήθελαν να μιλήσουν στις αρχές και να πουν πόσο υπέροχος πατέρας ήταν ο Μπραντ Πιτ και πως ποτέ δεν κακοποίησε τα παιδιά του. Η απομάκρυνση των παιδιών του έκανε τον Μπραντ Πιτ να μην μπορεί να κοιμηθεί, αλλά η Αντζελίνα Τζολί παραμένει αποφασισμένη να αποδείξει ότι ο διάσημος ηθοποιός είναι ακατάλληλος για πατέρας.

Το βράδυ της Τετάρτης ο Μπραντ Πιτ εμφανίστηκε στην πρεμιέρα της ταινίας του Allied στο Λος Άντζελες εμφανώς αδυνατισμένος και έχοντας βγάλει τη βέρα από το χέρι του. Στο πλευρό του και η Μαριόν Κοτιγιάρ που είδε το όνομά της να μπλέκεται στο διαζύγιο βόμβα ως πέτρα του σκανδάλου.

 

 

 

Πηγή: Sun

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε