Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Survivor: Ο Κωνσταντίνος Βασάλος λύνει μυστήριο με τις καλύβες των Μαχητών

Survivor: Ο Κωνσταντίνος Βασάλος λύνει μυστήριο με τις καλύβες των Μαχητών

SURVIVOR: Το μυστήριο με την καλύβα των Μαχητών και η απάντηση που δίνει ο πρώην παίκτης του SUrvivor, Κωνσταντίνος Βασάλος. 

Το Survivor επέστρεψε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες με… φόρα, και ο νέος κύκλος έχει καταφέρει να κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό. Τόσο οι τηλεθεατές όσο και οι χρήστες του διαδικτύου δίνουν ρεσιτάλ με τα σχόλιά τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ένα πραγματικό… μυστήριο είχε προκαλέσει χαμό στα social media, και αυτό δεν είναι άλλο απο τα πλάνα με την καλύβα. Το γεγονός πως σε κάποια πλάνα η καλύβα των Μαχητών φαίνεται να είναι άφτιαχτη και σε άλλα να είναι τέλεια φτιαγμένη!

Τη λύση στο συγκεκριμένο μυστήριο ήρθε να δώσει ένας άνθρωπος που ξέρει το Survivor πολύ καλά και δεν είναι άλλος από τον Κωνσταντίνο Βασάλο ο οποίος είχε συμμετάσχει στον πρώτο κύκλο, καταφέρνοντας μάλιστα να φτάσει ένα βήμα πριν τον τελικό.

Ο Κωνσταντίνος, που παρακολουθεί φανατικά το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, το βράδυ της Κυριακής έκανε ένα insta story εξηγώντας τι συμβαίνει με την καλύβα των Μαχητών.

“Λύθηκε το μυστήριο με την καλύβα που τη μια είναι φτιαγμένη και την άλλη άφτιαχτη. Είναι στο fake camp δίπλα στο συμβούλιο με χειρότερες συνθήκες καθώς δεν έχουν ούτε θάλασσα. Αυτό γιατί τα speed boats που μεταφέρουν τους παίκτες στις παραλίες τους μπορούν να σαλπάρουν μέχρι το ηλιοβασίλεμα και αναγκαστικά κοιμούνται εκεί. Το συμβούλιο γίνεται βράδυ” έγραψε χαρακτηριστικά ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις