Lifestyle

Α. Σταύρου – Μ. Τουμασάτου: Στα πρόθυρα χωρισμού… για την νέα τους παράσταση!

Πρεμιέρα απόψε για το διάσημο ζευγάρι...

Στα πρόθυρα του χωρισμού για τη νέα τους θεατρική παράσταση είναι η Μαριάννα Τουμασάτου και ο Αλέξανδρος Σταύρου. Το γνωστό ζευγάρι ανεβαίνει ξανά μαζί στη σκηνή σε μια θεατρική παράσταση που αναμένεται να καθηλώσει το κοινό.

 

Η παράσταση “Σ’αγαπάω, αλλά…” είναι μια νέα διαδραστική “ζευγαρο-κωμωδία” των Γιώργου Βάλαρη και Στέλιου Παπαδόπουλου, που μετά την μεγάλη χειμερινή τους επιτυχία, επανέρχονται δριμύτεροι, με ένα θέμα οικείο σε όλους: το γάμο και το διαζύγιο. Ένα έργο με έντονες κωμικές καταστάσεις, συγκίνηση, τρυφερότητα και πολλές ανατροπές.

Μάθε περισσότερα στο TLIFE

 
Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα